Nieuws

Nieuws

Image
Renault Espace

Renault Espace: de zesde generatie is in aantocht

Dit voorjaar wordt de zesde generatie van de Renault Espace gelanceerd!
Image
elektrisch rijden

3 fabels over elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en gebeurt op grote schaal. Echter bestaan er nog fabels over elektrisch rijden. Maar waarom?
Image
Renault Trafic Electric - Munsterhuis

De voordelen van een elektrische bedrijfswagen

Inmiddels kan niemand er meer omheen: duurzaamheid. Overheden doen hard hun best om de ecologische impact op de aarde te minimaliseren. Ook op het gebied van mobiliteit worden de regels jaarlijks aangescherpt. Elektrische bedrijfswagens zijn de toekomst.

Image
MEGANE E-TECH Electric

Waarom SUV’s zo populair zijn

De populariteit van SUV’s is over de afgelopen jaar flink gestegen. Dit geldt ook voor de SUV’s van Renault. Waar voorheen met name oudere mensen kozen voor een SUV, wordt dit type auto ook steeds geliefder onder jongere doelgroepen.

Image
Renault Zoë - electric

De duurzame revolutie van Renault

Op het gebied van elektrisch rijden is Renault zowel een pionier als een marktleider. Dit succes startte met de Renault ZOE en is over de loop van de jaren steeds verder uitgegroeid.

Image
Renault Austral Esprit Alpine

Prijzen bekend Renault Austral

Renault heeft de prijzen bekendgemaakt van de geheel nieuwe Renault Austral. Je rijdt de Renault Austral al vanaf € 36.480,- of € 579,- per maand met Private Lease.
Image
Renault Trafic Electric - Munsterhuis

Renault introduceert de Trafic E-Tech Electric

Renault introduceert de Trafic E-Tech Electric, de eerste volledig elektrische versie van de absolute bestseller! Net als bij  andere elektrische bedrijfswagens in het gamma zijn er geen compromissen gesloten.

Image
Renault Austral

Reserveer nu: De nieuwe Renault Austral

De volledig nieuwe Renault Austral is vanaf nu te reserveren bij Munsterhuis. Nederland behoort met Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland tot de eerste landen in Europa waar dit mogelijk is.
Image
Kangoo Master Electric

De vernieuwde Kangoo & Master E-Tech Electric

Renault vernieuwt zijn elektrische bedrijfswagenaanbod met de volledig nieuwe Kangoo E-Tech electric en nieuwe Master E-Tech electric. De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric is vanaf medio juli bij Munsterhuis te bezichtigen. De nieuwe Renault Master E-Tech electric volgt begin augustus.
Image
Renault Austral

Maak kennis: de nieuwe Renault Austral!

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken. Renault startte een nieuw offensief in dit segment met de Arkana en nieuwe Megane E-Tech electric, dat nu een vervolg krijgt met de nieuwe Austral.
Image
Nieuwe Trafic

Nu in de showroom: de nieuwe Renault Trafic

Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Het model is perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders.
Image
Austral

De nieuwe Renault Austral

De nieuwe Renault Austral begint aan zijn laatste deel in de ontwikkelingsfase. Bij elke lancering van een nieuw model worden onze testmodellen maandenlang intensief getest om een topkwaliteit en -betrouwbaarheid te verzekeren. Deze duurzaamheidstests maken het mogelijk om de betrouwbaarheid en levensduur van de verschillende componenten te bevestigen.