Nieuws

Nieuws

Image
Renault Austral Esprit Alpine

Prijzen bekend Renault Austral

Renault heeft de prijzen bekendgemaakt van de geheel nieuwe Renault Austral. Je rijdt de Renault Austral al vanaf € 36.480,- of € 579,- per maand met Private Lease.
Image
Renault Trafic Electric - Munsterhuis

Renault introduceert de Trafic E-Tech Electric

Renault introduceert de Trafic E-Tech Electric, de eerste volledig elektrische versie van de absolute bestseller! Net als bij  andere elektrische bedrijfswagens in het gamma zijn er geen compromissen gesloten.

Image
Renault Austral

Reserveer nu: De nieuwe Renault Austral

De volledig nieuwe Renault Austral is vanaf nu te reserveren bij Munsterhuis. Nederland behoort met Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland tot de eerste landen in Europa waar dit mogelijk is.
Image
Kangoo Master Electric

De vernieuwde Kangoo & Master E-Tech Electric

Renault vernieuwt zijn elektrische bedrijfswagenaanbod met de volledig nieuwe Kangoo E-Tech electric en nieuwe Master E-Tech electric. De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric is vanaf medio juli bij Munsterhuis te bezichtigen. De nieuwe Renault Master E-Tech electric volgt begin augustus.
Image
Renault Austral

Maak kennis: de nieuwe Renault Austral!

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken. Renault startte een nieuw offensief in dit segment met de Arkana en nieuwe Megane E-Tech electric, dat nu een vervolg krijgt met de nieuwe Austral.
Image
Nieuwe Trafic

Nu in de showroom: de nieuwe Renault Trafic

Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Het model is perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders.
Image
Austral

De nieuwe Renault Austral

De nieuwe Renault Austral begint aan zijn laatste deel in de ontwikkelingsfase. Bij elke lancering van een nieuw model worden onze testmodellen maandenlang intensief getest om een topkwaliteit en -betrouwbaarheid te verzekeren. Deze duurzaamheidstests maken het mogelijk om de betrouwbaarheid en levensduur van de verschillende componenten te bevestigen.
Image
MEGANE ETECH Electric

Prijzen bekend Megane E-TECH Electric

Renault heeft de prijzen bekend gemaakt van de geheel nieuwe, 100% elektrische Megane E-Tech Electric. Je rijdt 'm al vanaf € 35.390,- of € 449,- met Private Lease!
Image

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric

Renault introduceert de nieuwe Kangoo E-Tech electric. Deze 100% elektrisch aangedreven versie legt de lat hoger dan ooit om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van professionals. De grensverleggende bestelwagen biedt een actieradius tot wel 300 km (WLTP*) en moeiteloze prestaties dankzij de 90 kW elektromotor, terwijl het laadvermogen, laadvolume en trekgewicht gelijk zijn aan die van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor.
Image

Renault Twingo E-Tech Electric Urban Night

Renault presenteert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Twingo E-Tech Electric: de Urban Night. Deze versie onderscheidt zich met zijn radicale look en vervangt de Série Limitée Vibes in de line-up. De levering van deze opvallende limited edition start rond het einde van dit jaar. De prijzen volgen in de aanloop naar de marktintroductie.
Image
MEGANE E-TECH Electric

De nieuwe Renault MEGANE E-TECH Electric

Renault en elektrische auto’s, het is het verhaal van een ware pionier op dit gebied. Meer dan tien jaar ongeëvenaarde ervaring en expertise, zoals blijkt uit de 10 miljard ‘e-kilometers’ die al zijn afgelegd door de 400.000 EV’s die het merk al heeft verkocht. Renault Group, de EV-pionier, is momenteel marktleider in Europa. En het verhaal is nog maar net begonnen.
Image
MEGANE-E

Nieuwe Renault MEGANE E-TECH Electric

Renault introduceert haar eerste, volledig elektrische, model voor het C-segment: de MEGANE E-TECH Electric. Hiermee wordt het aanbod van volledig elektrische personenauto’s – bestaande uit de Renault TWINGO E-TECH Electric voor het A-segment en de bestseller Renault ZOE voor het B-segment – verder uitgebreid.