Nieuws

Nieuws

Image
Nieuwe KANGOO & EXPRESS

Renault introduceert de nieuwe KANGOO & EXPRESS

Renault onthult de geheel nieuwe KANGOO en de eveneens geheel nieuwe EXPRESS. Om te kunnen voldoen aan alle behoeften van klanten, komen beide modellen als lichte bedrijfswagen en als personenauto op de markt. De vier nieuwe modellen vullen elkaar perfect aan en zijn te koop vanaf de lente van 2021.
Image
New TALISMAN

Vernieuwd aanbod Renault TALISMAN

Renault heeft het aanbod van de Talisman en Talisman Estate geheel vernieuwd. Beide carrosserievarianten zijn vanaf begin 2021 leverbaar als aantrekkelijke en rijk uitgeruste Business-uitvoeringen in combinatie met efficiënte benzine- of dieselmotoren die voldoen aan de emissienorm Euro 6d-Full.
Image
MEGANE eVISION

MEGANE eVISION - de elektrische toekomst

Vandaag schrijft Renault een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis, met een innovatieve en even baanbrekende als ambitieuze showcar: de MEGANE eVISION. Dit model blikt vooruit op een nieuwe generatie elektrische voertuigen op basis van een volledig nieuw modulair platform: CMF-EV.
Image
Renault E-TECH Hybrid

Maak kennis: de drie nieuwe Renault E-TECH hybride modellen

Renault heeft tijdens eWays, het unieke digitale evenement gewijd aan elektrische mobiliteit, maar liefst drie nieuwe E-TECH hybride modellen geïntroduceerd. Met de ARKANA E-TECH Hybrid, CAPTUR E-TECH Hybrid en de MEGANE E-TECH Hybrid vergroot Renault het aanbod van hybride modellen.
Image
Renault Master Work Edition

Renault Master - Nu ook als Work Edition

Renault introduceert de Work Edition, een nieuwe uitvoering van de Renault Master. Om deze bedrijfswagen af te stemmen op jouw behoeften, is er een ruime keuze uit zowel lengte- en hoogtematen, motorvarianten én maximumgewichten.
Image
Renault introduceert de Série Limitée Rivièra

Ontmoet Série Limitée Rivièra – de nieuwe topversie van de Renault ZOE

Renault introduceert de Série Limitée Rivièra, de nieuwe topuitvoering van de bestverkochte elektrische auto van Europa; namelijk de Renault ZOE. De Série Limitée Rivièra kent naast een rijke standaarduitrusting ook een exclusieve carrosseriekleur en nieuwe lederen interieurbekleding.
Image
Nieuwe Renault ARKANA

Nieuwe Renault ARKANA: dé hybride SUV Coupé

Renault introduceert de nieuwe ARKANA, de hybride SUV Coupé voor de Europese markt. De Renault ARKANA is te herkennen aan het uitgesproken karakter en de combinatie van rijplezier, comfort, interieurruimte en een onderscheidende vormgeving.
Image
Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE nu bij Munsterhuis

De nieuwe Renault MÉGANE en MÉGANE Estate zijn nu te bewonderen in onze showrooms. In februari 2020 maakte Renault bekend haar MÉGANE-reeks compleet te vernieuwen. Het iconische model, waarvan sinds 1995 wereldwijd al 7 miljoen exemplaren verkocht zijn, is op alle fronten verbeterd en is voor het eerst leverbaar met plug-in hybride aandrijving. De harmonieuze lijnen, onderscheidende kenmerken, verfijnde afwerking en nieuwe technologie staan hierbij centraal.
Image
Renault ZOE Cargo

Renault ZOE nu ook beschikbaar als ‘Cargo’

De elektrische Renault ZOE is vanaf nu om te bouwen naar een Renault ZOE Cargo. De ombouw van de Renault ZOE naar een ZOE Cargo kost slechts €1.049,- excl. BTW en is mogelijk vanaf het uitrustingsniveau Zen.
Image

Renault CLIO viert 30-jarig jubileum

De Renault CLIO. Dertig jaar stijlvolle en technologische evolutie, dertig jaar streven naar de wensen van een actieve klantengroep, dertig jaar onderdeel van het leven. Wie kent de CLIO niet? Al drie decennia lang is dit de partner voor korte en lange reizen.

Image
Nieuwe TWINGO Z.E.

Prijzen nieuwe Renault TWINGO Z.E. bekend

Renault heeft de prijzen van de nieuwe TWINGO Electric bekend gemaakt. De karaktervolle stadsauto is volledig elektrisch aangedreven en verkrijgbaar vanaf €20.590,-.

Image
CLIO CAPTUR LPG

Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van de CLIO en CAPTUR

De CLIO en CAPTUR zijn vanaf nu leverbaar in zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen. Ben je een zakelijke rijder die ook privé rijdt? Dan zijn onze Business-uitvoeringen dé oplossing voor jou!