Express

Renault EXPRESS

Rijklaar vanaf
€15.500
Express

Onze oplossingen voor bedrijven

Heb je een bedrijf en zoek je een bestelwagen die even dynamisch is als jijzelf? Dan is de nieuwe RENAULT EXPRESS voor jou gemaakt! Zijn vloeiende lijnen worden benadrukt door doeltreffende zijbeschermingen. Het herkenbare front en de C-shape led dagrijverlichting weerspiegelt de visuele identiteit van RENAULT. De gespierde grille en brede motorkap geven de nieuwe EXPRESS een robuuste uitstraling.

Express

Goederen vervoeren?

Ben je dagelijks in de weer met laden, lossen en weer inladen? Met zijn asymmetrische achterdeuren die 180° openen, een bruikbaar volume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,91 meter tot het stalen tussenschot, biedt de nieuwe EXPRESS de beste verhouding tussen laadlengte en totale voertuiglengte. De schuifdeur aan de zijkant biedt een uitzonderlijk brede opening van 716 mm, waardoor je makkelijk bij de lading kunt. De nieuwe EXPRESS is gewoonweg geknipt voor je!

Express

Motorisch

Er zijn drie motorvarianten beschikbaar voor de Renault EXPRESS, waarvan twee dieselmotoren en een benzinevariant.:

 • 1.5 dCi 75 (diesel)
 • 1.5 dCi 95 (diesel)
 • 1.3 TCe 100 (benzine)
Express

Eenvoudiger én veiliger rijden

Met de nieuwe RENAULT EXPRESS is rijden een fluitje van een cent en veilig. De talrijke ingenieuze rijhulpsystemen maken verplaatsingen en manoeuvres nog eenvoudiger en veiliger. Wat dacht je van:

 • Rear View Assist
 • Blindspot Warning
 • Dodehoekspiegel
 • Achteruitrijcamera
Express

Op- en ombouwmogelijkheden

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met onze zakelijke voorzieningen. Er zijn verschillende op- en ombouwmogelijkheden beschikbaar, zoals:

 • Gekoeld voertuig

  Bewaar je bederfelijke waren en specifieke producten op de juiste manier aan boord van je nieuwe Renault EXPRESS. Installeer een isothermische/gekoelde cel die voldoet aan alle normen en regelgeving.

 • Rijdende werkplaats

  Optimaliseer je laadruimte, vergroot je opbergruimte, houd al je gereedschap binnen handbereik en nog veel meer. Transformeer je nieuwe EXPRESS-bedrijfswagen in een echte rijdende werkplaats voor meer praktisch gebruik en productiviteit.

 • Pick-up

  Hoveniers, plaatselijke overheden, bouwbedrijven, etc. Verander je Renault Express in een pick-up of kiepwagen om puin, grond, planten of ander groot afval te vervoeren.

Express

Praktische instelling

De nieuwe EXPRESS beschikt over essentiële en praktische uitrustingen. Het gestroomlijnde dashboard onderstreept de grote binnenruimte van de bestuurderscabine. De smartphonereplicatie biedt een ongekend gebruiksgemak. Met deze functie kun je gebruikmaken van de navigatie van je telefoon, evenals berichten verzenden en bellen vanaf het 8” scherm op het dashboard. Het 8’’ EASYLINK multimedia- en navigatiesysteem is ook compatibel met APPLE Carplay & ANDROID Auto.

Dankzij de verschillende opbergoplossingen (tot 48 liter) kan de beschikbare ruimte volledig worden benut. En met de draadloze smartphone lader kun je je telefoon gemakkelijk draadloos opladen terwijl je aan het rijden bent.

Wil je graag meer weten over de Renault EXPRESS?

Naam
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.