Acties

Acties

Image
Financieringsactie - Renault

Ontvang een TotalEnergies cadeaukaart t.w.v. € 75,-

Koop je bij Munsterhuis in de maand juni 2022 een occasion in combinatie met een occasion financiering? Dan ontvang je een TotalEnergies cadeaukaart t.w.v. € 75,-!  De TotalEnergies Cadeaukaart is een gratis tankkaart met een totale waarde van € 75,-!
Image
Renault-festool-bott

Een uniek aanbod voor professionals!

Een laadruimte-inrichting van bott vanaf € 610 met gebruik van de Renault accessoire-cheque Kies in april en mei voor een nieuwe Renault bedrijfswagen en maak gebruik van de zeer scherpe aanbieding met gebruik van de Renault Accessoire-cheque. Bovendien maak je dan kans op 1 van de 50 uitgebreide Festool accu-schroefboormachine pakketten t.w.v. € 693.
Image
MEGANE Estate

Maak jouw Renault klaar voor de zomer!

De zomer staat weer voor de deur, de temperaturen gaan omhoog en dat heeft ook impact op jouw Renault. Munsterhuis helpt jou graag veilig op weg, zodat jij deze zomer zorgeloos op pad kan. Om jouw auto op tijd klaar te hebben  voor de zomer, adviseren we je een afspraak te maken via onze afspraakplanner of door contact op te nemen met de vestiging van jouw keuze. Dan zorgen onze vakmensen ervoor dat jouw auto helemaal gereed is voor de komende maanden!
Image
Airco check

Gratis Renault Airco Check bij Munsterhuis!

De lentezon breekt al af en toe door en de dagen worden langer. Daarom is het belangrijk dat je er zeker van bent dat de airco van jouw Renault goed werkt. Munsterhuis Renault biedt daarom de gratis aircocheck aan. Tijdens deze check controleren wij de airconditioning van jouw Renault en geven wij advies voor eventueel onderhoud. Bovendien maak je kans op een 3-daags All-in arrangement voor 4 personen bij Fletcher Hotels als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet.