Acties

Acties

Image
Airco check

Doe de GRATIS Airco Check en ontvang een Pathé filmbeleving cadeau!

De lentezon breekt al af en toe door en de dagen worden langer. Daarom is het belangrijk dat je er zeker van bent dat de airco van jouw Renault goed werkt. Munsterhuis Renault biedt daarom de gratis aircocheck aan. Tijdens deze check controleren wij de airconditioning van jouw Renault en geven wij advies voor eventueel onderhoud. Bovendien ontvang je een Pathé filmbeleving cadeau als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet.
Image
Renault-festool-bott

Ontvang € 1.400,- voordeel op jouw bedrijfswagen inrichting!

Renault heeft een unieke samenwerking opgezet met Festool, de leverancier van kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap én bott, leverancier van hoogwaardige laadruimte inrichtingen. Profiteer van wel € 1.400,- voordeel op de inrichting van jouw bedrijfswagen!
Image
Combideal

Unieke combideal voor de sportieve en milieubewuste rijder!

Je vrijheid binnen handbereik! Munsterhuis Autoverhuur en Munsterhuis Lease presenteren de unieke combideal voor de sportieve en milieubewuste rijder! Lease één van de Renault E-TECH modellen + een QonQer E-bike voor een vast bedrag per maand. Geniet van vooruitstrevende techniek die jouw rij- en fiets beleving 100% compleet zal maken.
Image
nieuwe Renault ZOE

EV-subsidie 2021 voor nieuwe auto’s op, Renault subsidie van € 3.500,- nog wel beschikbaar

De EV-overheidssubsidie voor 2021 is geheel opgebruikt. Het is wél mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen voor een gebruikte 100% elektrische personenauto. De Renault-subsidie is nog wel beschikbaar!
Image
Zomercheck Renault

Doe nú de Renault zomercheck

Het is zomer bij Munsterhuis! Dit is het ultieme moment om met je Renault de weg op te gaan naar mooie bestemmingen.

Image
Trafic actie

Profiteer van zéér scherp geprijsde Trafics

Wij leveren deze Trafic* van €21.743,- excl. BTW/BPM nu voor €15.950,- excl. BTW/BPM rijklaar. Dat is maar liefst €5.793,- voordeel! Onze Trafics staan op voorraad, maar weer er snel bij, want OP=OP!
Image
Voorraadmodellen

Kortingen tot wel €8.000,- op geselecteerde voorraadmodellen

Ben jij opzoek naar een gloednieuwe Renault met kortingen die kunnen oplopen tot 20%?

Image
Trafic Actie overzicht

Renault Trafic L1H1: Vandaag beslissen = volgende week rijden!