Grand scenic header

Grand SCÉNIC

Rijklaar vanaf
€30.290,-
Contact opnemen

Grand SCÉNIC

Met zijn gestroomlijnde silhouet dat zowel modern als elegant is, trekt de nieuwe Renault Grand SCÉNIC alle aandacht. Met grote 20” wielen, matte aluminium dakrails, verticale achterlichten met 3D-effect en een carrosserie in twee kleuren heeft hij alles in zich om je te verleiden. De nieuwe Renault Grand SCÉNIC beschikt over de laatste innovaties op het gebied van rijhulpsystemen: Lane Departure Warning, noodremassistentie met voetgangersdetectie en een waarschuwingssysteem bij vermoeidheidsdetectie. Personaliseer tevens jouw rijbeleving met de MULTI-SENSE®-technologie en beschik altijd en overal over belangrijke informatie met het head-up kleurendisplay. Zo reis je uiterst comfortabel en veilig.


BrochurE GRAND SCÉNIC  PrijslijsT GRAND SCÉNIC

Grand scenic

Interieur

De nieuwe Renault Grand SCÉNIC is leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen en biedt je de comfort die je verdient. Met behulp van de OneTouch-achterstoelen heb je in een handomdraai een vlakke laadvloer om alles in alle eenvoud te kunnen vervoeren. Daarnaast kun je gebruik maken van een verschuifbare middenconsole, een opberglade onder de bijrijdersstoel voorin en opklaptafeltjes voor de passagiers achterin. De Grand SCÉNIC is immers de opbergkampioen, met een laadruimte van 718 liter. Door het panoramische glazen dak komt er volop licht in het interieur van de Grand SCÉNIC. Met het nieuwe Renault R-LINK 2-multimedia- en navigatiesyteem krijg je de mogelijkheid tot talloze functies, zoals MULTI-SENSE, welke je de keuze geeft uit vijf rijstijlen en vijf soorten sfeerverlichting. Om verder te genieten van de rit heeft de Grand SCÉNIC een exclusief Bose®-geluid. Er is aan alles gedacht om jouw ervaring in de nieuwe Grand SCÉNIC zo aangenaam mogelijk te maken.

Grand scenic

Exterieur

De Renault Grand SCÉNIC valt direct op dankzij zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen. De Grand SCÉNIC heeft een vernieuwend uiterlijk met standaard 20” ‘tall & narrow’-wielen, welke zorgen voor een lager brandstofverbruik. Ook heeft hij aluminium dakdragers en verticale achterlichten met een 3D effect. Door de tweekleurige afwerking springen de nieuwe vormen van de MPV naar voren en de C-vormige dagrijverlichting met ‘LED PURE VISION’-techniek werpt hier een nog beter beeld op. Met de verschillende aanpassingsopties is de SCÉNIC aan te passen naar jouw wens.