Renault Trafic - Munsterhuis

Renault Trafic

Rijklaar vanaf
€25.330
Financial lease p.m. vanaf
€249

Gratis accessoires naar keuze t.w.v. €750,- bij een voorraadmodel

Jouw Renault Trafic nog completer en mooier maken dan hij al is? Breid jouw bedrijfswagen uit met fantastische accessoires.

Doe mee met de actie
Bestel nu een Trafic uit voorraad en ontvang gratis accessoires naar keuze t.w.v. €750,- excl. btw. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 30 juni. Meer weten? Vraag ons gerust naar meer informatie.

Ruim en sterk

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Renault Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. De Renault Trafic is modulair en kan volledig naar wens worden aangepast met behulp van een uitgebreide reeks opties, accessoires en ombouwmogelijkheden.

Een efficiënte bedrijfswagen

Strakkere lijnen zijn het oogpunt van de Renault Trafic. Door de grille met chromen afwerking en het verbeterde lichtprofiel van de onderscheidende full LED-koplampen zorgen ervoor dat je minder snel moe bent en veiliger naar je bestemming rijdt. De Renault Trafic is uit te rusten met 10 nieuwe rijhulpsystemen, o.a.:

 • Blind Spot Warning
 • Adaptive Cruise Control
 • Lane Departure Warning
 • Noodstopbekrachtiging

  Praktische oplossingen voor bedrijven

  Hoe ga jij je werkbus indelen? Bekijk de mogelijkheden om de luidruimte naar jouw smaak in te richten en af te werken. Met beschermhoezen bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je vaak een geavanceerde vorm van daktransport nodig hebt. Kortom: haal alles uit jouw Trafic en maak gebruik van onze gepersonaliseerde accessoires.

  Veilig en comfortabel

  Het interieur van de Renault Trafic zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel op weg kan. Met slimme rijhulpsystemen kom je niet voor verassingen te staan. Het dockingstation voor laptops, handsfree card voor ontgrendeling en start, en de grote opbergruimten zorgen ervoor dat je jouw werk zonder problemen kan uitvoeren.

  Optimale laadruimte

  Open het handige doorlaadluik in de scheidingswand en krijg een bruikbare laadlengte van maar liefst 4,15 m. De laadlengte van de Renault Trafic is de langste laadlengte in zijn klasse. Tevens zorgt de praktische rechthoekige laadruimte voor een geoptimaliseerd laadvolume van maximaal 8,9 m3.

  Krachtige motor met automaat

  De Renault Trafic beschikt over een nieuwe, krachtige 2.0 liter motor. De nieuwe automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling zorgt voor meer comfort, vermogen en koppel. Daarnaast is het brandstofverbruik met deze nieuwe motor lager, wat al met al zorgt voor een betere en efficiënte rijervaring.

  Uitvoeringen

  Kies de Trafic-uitvoering die bij jou past!

  Image
  Nieuwe Trafic - Dubbele Cabine

  Renault Trafic

  Dubbele Cabine
  Nu vanaf:
  €27.430
  Image
  Nieuwe Trafic - Gesloten bestelwagen

  Renault Trafic

  Gesloten bestelwagen
  Nu vanaf:
  €25.330
  Image
  Nieuwe Trafic - Platform Cabine

  Renault Trafic

  Platform Cabine
  Nu vanaf:
  €30.290

  Veelgestelde vragen over de Renault Trafic

  Wat is de prijs van de Renault Trafic?

  De Renault Trafic is verkrijgbaar vanaf €23.730,-.

  Via private lease is de Renault Trafic beschikbaar vanaf €249,- per maand.

  Welke Renault Trafic is het beste voor mij?

  De Renault Trafic is bij Munsterhuis verkrijgbaar in verschillende versies. Hierbij biedt Munsterhuis de volgende uitvoeringen:

  Kan ik de Renault Trafic private leasen?

  De Renault Trafic is bij Munsterhuis ook verkrijgbaar als private lease. Private lease de Renault Trafic al vanaf € 249,- per maand.

  Beschikt de Renault Trafic over Apple Carplay / Android Auto?

  De Renault Trafic beschikt standaard over het Easy-LINK multimediasysteem. Profiteer via het EASY LINK-scherm van de handige services in de auto en gebruik via de MY Renault-app ook de mobiele services. Met één scherm profiteer je van eindeloos veel mogelijkheden.

  Is de Renault Trafic beschikbaar?

  De Renault Trafic is bij Munsterhuis direct leverbaar. Vraag direct een proefrit aan en ervaar de nieuwe Trafic zelf.

  Kom in contact

  CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.