Nieuwe MASTER

Renault MASTER

Rijklaar vanaf
€30.740,-

Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijzen. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.

Renault Master

Veelzijdig karakter

De Renault MASTER is een multi-inzetbare bedrijfswagen en biedt talloze ombouwmogelijkheden: van pick-ups, kiepbakken, distriboxen én ook unieke varianten. Zo is de Renault MASTER ook om te bouwen tot paardenvrachtwagen, polyvolume of verkoopwagen!

Ontdek de ombouwmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Renault MASTER

Verbeterde omstandigheden

Deze krachtige bedrijfswagen biedt jou een eenvoudige toegang tot de laadruimte en bespaart tijd en energie. De uitrusting met geavanceerde rijhulpsystemen zijn ontworpen om je werk- en rijomstandigheden te verbeteren. 

Renault MASTER

Slim interieur

Het interieur van de Renault MASTER is slim ingericht en ontworpen om jouw behoeften te voorzien. De nieuwe MASTER biedt de uitrusting en functies van een mobiel kantoor. 

Renault MASTER

Nieuwe motor

Het motoraanbod van de Renault MASTER is volledig vernieuwd en biedt nóg betere prestaties. De nieuwe motor heeft 180 pk (132 kW) en 400 Nm. Het nieuwe motoraanbod is perfect voor professioneel gebruik en zorgt ervoor dat jouw brandstofverbruik wordt verlaagd.