Over ons

Al meer dan 50 jaar is Munsterhuis een begrip in de regio Twente. Sinds 1 januari 1965 zijn we officieel Renaultdealer en hebben we onze eerste showroom geopend in Oldenzaal. Sindsdien hebben we onze dealerschap uitgebreid naar meerdere vestigingen in Twente en bieden we naast verkoop en onderhoud ook schadeherstel (ASN) en verzekeringen aan. Je kunt via ons auto’s kopen, leasen of financieren. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Naast het Renault & Dacia dealerschappen zijn we ook dealer van Alpine, Jaguar, Land Rover, Maserati en Ferrari.

Munsterhuis showroom

Sales

In Enschede, Hengelo en Rijssen kun je terecht voor nieuwe personen- en bedrijfsauto’s Renault & Dacia.  Enschede is Renault Pro+ gecertificeerd waar we naast verkoop ook gespecialiseerd onderhoud kunnen verrichten aan bedrijfswagens en kleine vrachtwagens. Tevens bieden we onderhoudscontracten aan bedrijven (S.L.A.) waarin we onze onderlinge afspraken vastleggen zodat jouw mobiliteit altijd gegarandeerd is. Hengelo is gecertificeerd als Renault Z.E. expert center en heeft een aparte showroom voor Dacia.

munsterhuis werkplaats

Aftersales

Voor service en onderhoud kun je terecht in Almelo, Oldenzaal, Rijssen, Hengelo en Enschede. Met een serviceteam van 45 gekwalificeerde monteurs bieden wij het beste maar ook betaalbaar onderhoud voor jouw Renault en Dacia. Ook met andere merken kun je terecht bij Munsterhuis. Ons centraal magazijn in Enschede verzorgt onze onderdelenverkoop, zowel aan particulier als aan garagebedrijven