Renault Kangoo E-TECH

Kangoo Electric

Rijklaar vanaf
€29.690,-
Financial lease p.m. vanaf
€292,-

Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijzen. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.

Renault Kangoo

Renault Kangoo Electric

De 100% elektrische bestelwagen biedt een laadvolume tot 3,9 m3 (4,9 m3 in de toekomstige verlengde versie), een laadvermogen van 600 kg (800 kg in verlengde versie) en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric biedt een actieradius tot wel 300 km (WLTP) dankzij de nieuw ontwikkelde lithium-ion batterij met een bruikbare capaciteit van 45 kWh. Dankzij het riante rijbereik is tussentijds laden op een werkdag overbodig. De batterij is laag in de bodem van het voertuig geplaatst voor een zo laag mogelijk zwaartepunt.

Renault Kangoo E-TECH

170 kilometer in 30 minuten

De batterij van de Renault Kangoo E-Tech electric kan op drie manieren worden opgeladen. Een 11 kW 3-fasen Caméléon-lader is standaard en geschikt voor (huishoudelijke) laadpunten met wisselstroom (AC). Bij een 11 kW AC-laadpunt duurt het circa 3 uur en 50 minuten om de batterij van 15 tot 100% op te laden. Een 22 kW Caméléon-lader is optioneel leverbaar, waarmee de batterij bij een 22 kW AC-laadpunt twee keer zo snel kan worden opgeladen. 

Ook optioneel is de mogelijkheid om te snelladen met gelijkstroom (DC) met een maximumvermogen van 80 kW. In dat geval kan in slechts 30 minuten tot wel 170 kilometer (WLTP*) aan rijbereik worden bijgeladen. In combinatie met de optionele laders is de batterij tevens voorzien van vloeistofkoeling

Renault Kangoo Electric

Wagenpark en lease

Investeren in een wagenpark is niet niks. Daarom moet dit verstandig beheerd worden. Met een ruim aantal mogelijkheden en uitvoeringen biedt de Renault KANGOO Z.E. alles voor een efficiënt wagenpark. Ons zakelijk team kan je helpen om jouw wagenpark van A tot Z te regelen, dus ook een elektrisch wagenpark. Ook voor zakelijk leasen en financieren kun je terecht bij ons zakelijk team.

Reserveer een proefrit in de Kangoo E-Tech electric

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.