Renault Scenic E-Tech electric Car of the Year 2024!

Body

De Renault Scenic E-Tech electric is Car of the Year 2024! Compact, lichtgewicht en vol geavanceerde technologie. Deze auto is ideaal voor zowel stadsritten als comfortabele lange reizen, met een indrukwekkend bereik. Lees hieronder meer!

scenic 4

Compact, lichtgewicht en vol technologie

Op de Autoshow van Genève werd de Renault Scenic E-Tech electric door een deskundige jury van 59 Europese autojournalisten uitgeroepen tot de Auto van het Jaar 2024. Dit model wist zes geduchte finalisten achter zich te laten en is daarmee het zevende Renault-model dat deze titel in de wacht sleept. Het model overtuigde met zijn innovatieve ontwerp, actieradius tot 625 kilometer en een combinatie van technologie en comfort, waardoor het zowel geschikt is voor stedelijke ritten als voor lange reizen.

Scenic 5

Indrukwekkende prijzen en kenmerken

De Renault Scenic E-Tech Electric belichaamt de visie van Renault op een veelzijdige gezinsauto in het C-segment. Met een gewicht van 1.790 kg en een lengte van 4,47 meter is het model perfect voor stadsvervoer, terwijl het ruime interieur, geavanceerde technologie en een indrukwekkende actieradius het ideaal maken voor lange reizen. De prijzen beginnen bij €42.470,- voor de evolution comfort range met een 60 kWh-batterij en gaan tot €47.970,- voor de long range met een 87 kWh-batterij, beschikbaar vanaf de techno-uitvoering.

Scenic 6

Voortrekker in elektrische innovatie

Renault zet zich onverminderd in voor elektrische innovatie en blijft koploper. Het strategische plan 'Renaulution' laat zien dat Renault streeft naar een sterker, gebalanceerder en meer elektrisch aanbod van producten. Met moderne technologieën, energie- en mobiliteitsdiensten, zet Renault zich in voor een duurzame toekomst in de auto-industrie en daarbuiten.

Niets missen van het laatste nieuws?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.