Maak kennis met de nieuwe Renault Captur

Body

Maak kennis met de vernieuwde Renault Captur bij Munsterhuis Renault. Deze stadse SUV, compact en toch ruimtelijk, belichaamt het perfecte evenwicht tussen stedelijke elegantie en avontuurlijke veelzijdigheid. Met zijn lengte van 4,23 meter is de Captur een toonbeeld van efficiëntie en comfort, of je nu door de stadsjungle navigeert of het buitenleven verkent. Zijn hoge zitpositie, een favoriet onder onze klanten, vergemakkelijkt niet alleen het instappen, maar zorgt ook voor een ongeëvenaard uitzicht op de weg.

Je rijdt de nieuwe Renault Captur al vanaf €28.690,-!

Al 10 jaar populair

Sinds zijn debuut een decennium geleden heeft de Captur wereldwijd zijn sporen verdiend, met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren in negentig landen. Deze populariteit is een duidelijk bewijs van zijn onbetwiste charme en veelzijdigheid.

De nieuwste generatie Captur introduceert een frisse, dynamische designfilosofie, geïnspireerd door Gilles Vidal, Renault's hoofd van design. Deze vernieuwing belooft een verfijndere uitstraling, met een focus op licht, materiaal én de finesse van de afwerking. De premium voorzijde van de nieuwe Captur zet een nieuwe standaard in het segment.

Pionier onder de compacte SUV's

Voortbouwend op zijn erfgoed, blijft de Captur een pionier onder de compacte SUV's, een categorie die steeds belangrijker wordt binnen de automarkt. De Captur behoudt zijn kenmerkende flexibiliteit, tweekleurig design en royale binnenruimte. Dit wordt aangevuld met geavanceerde technologieën en een reeks nieuwe functies die de expressiviteit, binnen en buiten, naar een hoger niveau tillen. De Captur esprit Alpine, met zijn unieke samensmelting van elegantie en sportiviteit, versterkt dit alleen maar. Het interieur pronkt met nieuwe stoffering en geavanceerde displays, waaronder het OpenR Link-multimediasysteem met geïntegreerde Google-diensten, een primeur in dit segment.

Innovatief & comfortabel

Met een focus op veiligheid en innovatie introduceert de Captur een nieuwe reeks assistentiesystemen voor rijondersteuning, waardoor het rijden niet alleen comfortabeler maar ook veiliger wordt. Afhankelijk van het model, biedt de nieuwe Captur keuze uit vier motorvarianten, inclusief de populaire 145 pk sterke E-Tech full hybrid, een favoriet onder Nederlandse bestuurders.

Blijf op de hoogte van de nieuwe Renault Captur