Renault Clio

1.0 TCe 90 GPF techno - Dealer Onderhouden, Camera, Cruise
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • Dab
  • electronic climate control
  • extra getint glas achter
  • Keyless entry
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 8.087 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-464-BH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGris Platine D69 (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)405 X 173 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Op onze occasions bieden wij verschillende Occasion Garantiepakketten aan, zodat jij altijd zonder zorgen de weg op gaat met jouw nieuwe aanwinst. Je kunt bij deze occasion kiezen uit:
Munsterhuis Garantiepakket A t.w.v. €295,- of Munsterhuis Garantiepakket A1 t.w.v. €395,-. De inhoud van deze pakketten tref je aan op de laatste afbeelding van deze advertentie. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Voor meer informatie, een proefrit of een vrijblijvende offerte op maat kun je gerust contact met ons opnemen via de contactgegevens. Je bent van harte welkom bij Autobedrijf Munsterhuis, al meer dan 60 jaar een gevestigde naam in Twente.

Auto Munsterhuis BV doet er altijd alles aan om de informatie op deze internetsite zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor aankoop naar de aanwezige opties en accessoires op de auto van jouw keuze.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Dab
electronic climate control
extra getint glas achter
Keyless entry
Lichtmetalen velgen 16"
Metaalkleur
multimedia scherm middel
Navigatiesysteem
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Nap

Veelgestelde vragen over onze occasions

Op zoek naar een Renault occasion? Bij Munsterhuis Renault ben je aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad aan gebruikte Renault modellen. Bekijk het complete aanbod occasions op deze pagina of kom langs in één van onze showrooms! Staat jouw droomauto hier niet tussen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag bij de zoektocht naar jouw nieuwe auto!

Kan ik mijn huidige auto bij jullie inruilen?

Dat kan! Je kan de inruilwaarde van je huidige auto berekenen via de taxatie op de pagina van je nieuwe Renault

Ik heb interesse in een Renault, kan ik een proefrit maken?

Bij aankoop van een auto uit onze voorraad krijg je altijd de mogelijkheid om de auto proef te rijden. Hierdoor weet je precies wat voor auto je aanschaft.

Wat is de levertijd van jullie auto’s?

De levertijden verschillen per model. Bij nieuwe auto’s kan het voorkomen dat je te maken krijgt met een bepaalde levertijd. Occasions zijn over het algemeen direct uit voorraad leverbaar.

Waar zijn de Munsterhuis Renault dealers gevestigd?

Munsterhuis Renault beschikt over meerdere vestigingen  in het oosten van Nederland. Binnen onze showroom helpen wij je graag verder bij de aanschaf van jouw Renault. Onze showrooms zijn te vinden in Hengelo, Rijssen en Enschede,.