Trafic header

TRAFIC

Rijklaar vanaf
€20.065,-
Offerte aanvragen

TRAFIC

De Renault TRAFIC innoveert op elk vlak, waardoor hij zijn effectiviteit op de werkplaats keer op keer bewijst. De TRAFIC kenmerkt zich door zijn dynamische en robuuste stijl. Door de scherpe lijnen en de gestructureerde vormen krijgt de TRAFIC een zeer dynamisch profiel. De grotere, expressieve koplampen worden extra beschermd door de voorbumper. De grote luchtinlaat en de omlijsting in de kleur van de carrosserie geven de auto een lichtere uitstraling. Gemak en veiligheid zijn essentieel. Daarom biedt de TRAFIC een aantal slimme oplossingen hiervoor. Bijvoorbeeld de “Wide View” dodehoekspiegel in de zonneklep, waardoor de dode hoek met 75% wordt verkleind. Maar ook de achteruitrijcamera en de handsfree card om de deuren mee te openen en de auto mee te starten zijn slimme oplossingen om jouw leven in de TRAFIC nog eenvoudiger te maken.


BrochurE TRAFIC  PrijslijsT TRAFIC

Trafic laadlengte

Lange laadlengte

Bij de Renault TRAFIC zijn er vele mogelijkheden voor elke situatie. Zo heb je de keuze uit twee verschillende lengte mogelijkheden: met of zonder dubbele cabine. De TRAFIC heeft de langste laadlengte in zijn klasse, met een laadvolume tot wel 8,6 m³ en een praktische laadruimte van wel 4,15 m (L2), dankzij het doorsteekluik in het tussenschot. Wanneer je kiest voor de dubbele cabine, kan de TRAFIC wel tot 6 personen comfortabel tegelijk vervoeren. Door te kiezen voor een houten antislipvloer en halfhoge wandbekleding bescherm je elke kostbare lading. Zo kan de TRAFIC elke klus aan.

Trafic

Wagenpark en lease

Investeren in een wagenpark is niet niks. Daarom moet dit verstandig beheerd worden. Met twee verschillende lengtes en een ruim aantal ombouwmogelijkheden en configuraties biedt de TRAFIC alles voor een efficiënt wagenpark. Ons zakelijk team kan je helpen om jouw wagenpark van A tot Z te regelen. Ook voor zakelijk leasen en financieren kun je terecht bij ons zakelijk team.