openR Link - hoe werkt het?

openR Link is net zo snel als de nieuwste smartphones en voegt een nieuwe dimensie toe aan onze Connected Services. Het systeem is altijd up-to-date, slim en 100% personaliseerbaar. openR-link past zich aan het profiel van de bestuurder aan en voorziet je van al je behoeften in de auto. openR Link verlegt de grenzen van mobiliteit met de ingebouwde mogelijkheden van Google.

Renault Austral

openR link - zoals jij het wilt

Het openR link multimediasysteem van Renault stel je precies in zoals jij het wilt, dit doe je gemakkelijk via de gebruiksvriendelijke interface van het systeem.

Google Integratie

openR link is geïntegreerd met Google. Hierdoor wordt het rijden met jouw Renault makkelijker gemaakt en rijd  je nóg slimmer (en sneller) naar jouw volgende bestemming.

Zo kun je gebruik maken van Google Voice Control. Door gebruik te maken van je stem, zorg je ervoor dat je je ogen op de weg houdt en daardoor dus veiliger rijdt. Of je nou een nieuwe routebeschrijving aanvraagt, je favoriete nummer wilt horen of je collega wilt bellen; je zegt gewoon "Hey Google!", en openR link staat tot je dienst.

openR link Renault

Gepersonaliseerd scherm

openR link zorgt ervoor dat je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt, en dat in één oogopslag. Gebruik de belangrijkste functies van het systeem of open de apps die jouw rit nog aangenamer maken. 

openR link Renault

Alles binnen handbereik

Het menu van openR link is volledig te personaliseren naar jouw eigen smaak. Zo kan je dus zelf kiezen waar je welke elementen wilt hebben staan. Je configureert dit gemakkelijk via de instelling van het systeem. Zo zijn al je menu's eenvoudig te openen via de bovenkant van je scherm.

openR link Renault

Intuïtief systeem

openR is altijd up-to-date en gebruiksvriendelijk dankzij de gestroomlijnde interface. Het gebruiksvriendelijke notificatiesysteem, de snelwerkende touchscreen en meer functies zijn geïnspireerd op moderne smartphones.

openR link Renault

Google Play

Via Google Play download je je favoriete apps. Zo zing je mee met je favoriete nummers via Spotify of Amazon Music.

Ervaar nooit meer de stress van het vinden van een parkeerplek via Easypark. Via de Easypark app vind je namelijk gemakkelijk parkeerplekken, betaal je direct via de app én download je de betaalbewijzen digitaal.

Waze

Via Waze ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de weg. Zo navigeer je altijd via de snelste route naar je volgende bestemming en ontvang je real-time verkeersinformatie. Ook al is de route voor je bekend, Waze zal je altijd waarschuwen voor files, ongelukken of andere verkeersomstandigheden.

Bovendien heb je hier geen smartphone of onhandige USB-kabel voor nodig. Alle bovenstaande functies zijn geïntegreerd in het 12" multimediasysteem. Zo kan jij altijd je ogen op de weg houden.

Vraag naar informatie

"Hey Google, waar is een tankstation?"

Vraag naar de dichtstbijzijnde tankstations,  lekkere restaurants, handige informatie over bedrijven of een leuke mop. Het systeem geeft je antwoorden over de openingstijden, verkeersinformatie en routebeschrijvingen.

Bestuur voertuigfuncties

"Hey Google, zet de airconditioning aan!"

Vereenvoudig je rijervaring door met je stem verschillende voertuigfuncties te gebruiken. Zo zet je eenvoudig de airconditioning of verwarming aan!

Bedien je smartphone

"Hey Google, zet thuis de lampen aan!" 

Vanuit je auto gemakkelijk de lampen thuis aanzetten? Geen probleem met jouw Renault!

Ontdek meer!

Met het openR link multimediasysteem gaat er een wereld voor je open. Rijden in een Renault wordt nog aangenamer en je komt nog comfortabeler aan op je bestemming. Wil je alle ins en outs leren over het openR link multimediasysteem? We leggen je er graag nog meer over uit in deze video!