Maste Z.E. headerbeeld

MASTER E-Tech Electric

Rijklaar vanaf
€57.960
Renault Master Z.E.

Geschikt voor al jouw klussen

De Renault Master E-Tech Electric beschikt over alle kenmerken van de Renault Master én is volledig elektrisch! De afmetingen aan de binnenkant blijven behouden, zodat er 8 tot 22 m³ kan worden gebruikt. Met deze bedrijfswagen kan een belading van 1.000 tot 1.100 kg worden vervoerd. De perfecte partner voor leveringen in het stadscentrum. De bedrijfswagen is beschikbaar in drie lengtes, van 5,04 m tot 6,19 m en met twee hoogtes, van 2,3 m tot 2,49 m.

De Renault Master E-Tech Electric helpt je met al jouw klussen in de stad en daarbuiten. De Master E-Tech Electric bevat een hoogwaardige elektrische motor en een nieuwe, moderne accu met geoptimaliseerd elektronica beheer. Je profiteert van een NEDC-actieradius van 200 km en een laadtijd van slechts 6 uur met de Wallbox van 7 kW. Zo kan je elke klus aan.

Renault Master Z.E.

Eenvoudig opladen

De Renault Master E-Tech Electric is altijd eenvoudig op te laden dankzij de efficiënte elektromotor, welke profiteert van en nieuwe generatie Z.E. batterij met elektronisch management. Door gebruik te maken van de My Z.E. Applicatie heb je toegang tot My Z.E. waarmee je het bereik van jouw Renault Master E-Tech Electric kunt bekijken. Met de Web Simulator-pagina kun je eenvoudig een simulatie maken van verschillende rijsituaties waarbij de benodigde oplaadtijd wordt getoond. Zo kun je met een vertrouwd gevoel de weg op. Met de Z.E. Trip applicatie op het Renault multimedia R-LINK Evolutionsysteem kun je gemakkelijk laadpalen langs jouw route vinden en de beschikbaarheid hiervan bekijken. Door de activatie van de Eco-modus regelt de motor dat je verder kunt rijden dan normaal. Zo kun je altijd vooruit.

Renault Master Z.E.

Wagenpark en lease

Investeren in een wagenpark is niet niks. Daarom moet dit verstandig beheerd worden. Met een ruim aantal mogelijkheden en uitvoeringen biedt de Renault Master E-Tech Electric alles voor een efficiënt wagenpark. Ons zakelijk team kan je helpen om jouw wagenpark van A tot Z te regelen, dus ook een elektrisch wagenpark. Ook voor zakelijk leasen en financieren kun je terecht bij ons zakelijk team.

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.