Financial lease

Renault Business Finance heeft altijd concurrerende rentetarieven. Financial lease kan bij ons al vanaf 0% rente. Het gefinancierde bedrag betaal je in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. De reparaties, onderhoud, verzekeringen en vervanging van banden heb je in eigen beheer.

Als de financial lease ten einde komt ben je volledig eigenaar van de auto. Je kunt dan zelf beslissen of je de auto houdt of inruilt voor een nieuwe Renault.

Aanpassingen van jouw auto meefinancieren

Ook voor de financiering van de op- en ombouw van jouw bedrijfswagen(s) staat Renault Business Finance voor je klaar. Het werkt als volgt: je stelt jouw ideale Renault samen en bepaalt daarna wat je allemaal wilt meefinancieren: trekhaak, dubbele laadklep, koeling of sidebars.

Meer informatie over financial lease? Bezoek dan onze Renault showroom in Enschede, Rijssen of Hengelo.

Flex Financial Lease

Flex Financial Lease is een vorm, of eigenlijk een uitbreiding, van financial lease. Deze financiering is ideaal voor ondernemers die tijdens de duur van hun contract graag willen weten waar zij aan toe zijn. Als ondernemer profiteer je met flex financial lease van een vast bedrag voor financiering én services samen. Het bedrag, bestaande uit aflossing en rente, betaal je in maandelijkse termijnen terug. Zo hoef je de komende jaren je geen zorgen te maken over onverwachtse kosten. Is de overeenkomst aan z’n eind gekomen? Dan ben je volledig eigenaar van jouw Renault. Een flex financial lease overeenkomst is beschikbaar van 12 tot 60 maanden en vanaf 0% rente. Dit is zonder een maximaal te financieren bedrag, waarbij een slottermijn mogelijk is.