Nieuwe Renault Master 2024

Body

Innovatie en Veelzijdigheid voor Professionals
 

Munsterhuis Renault presenteert met trots de vierde generatie Renault Master, een multi-energie 'Aerovan' die functionaliteit en esthetiek combineert. Dit model bouwt voort op een indrukwekkende historie met zijn innovatieve design, geoptimaliseerde aerodynamica, en een reeks aandrijflijnen waaronder efficiënte Diesel Blue dCi-motoren en krachtige batterij-elektrische varianten. De Master onderscheidt zich door zijn stijlvolle, ruime cabine die tevens dient als een functioneel mobiel kantoor, compleet met moderne technologieën zoals het OpenR Link-multimediasysteem met geïntegreerde Google-functies.

De nieuwe Renault Master

De aandacht voor details is zichtbaar in zowel het exterieur als het interieur van de Master. Het exterieur toont een krachtige en zelfverzekerde uitstraling met zijn opvallende LED-verlichting en gestroomlijnde proporties, terwijl het interieur uitblinkt in comfort en gebruiksgemak. De cabine is ontworpen met het oog op de dagelijkse praktijk, voorzien van een overvloed aan opbergmogelijkheden en aanpasbare stoelopties voor maximaal comfort.

De nieuwe Renault Master

Renault's focus op duurzaamheid en efficiëntie wordt benadrukt door de geavanceerde aerodynamische vormgeving, die aanzienlijk bijdraagt aan brandstofbesparing en CO₂-reductie. De Master biedt ook geavanceerde rijhulpsystemen en een uniek remsysteem voor optimale veiligheid en rijcomfort. De elektrische varianten van de Master zijn uitgerust met Vehicle-to-Grid en Vehicle-to-Load functies, waardoor ze als mobiele energiebronnen kunnen fungeren.

De nieuwe Renault Master

 

Met meer dan 40 carrosserievarianten en uitgebreide conversieopties voldoet de Master aan de veelzijdige eisen van professionals. Zijn superieure laadvermogen, ruime laadruimte en uitstekende manoeuvreerbaarheid maken hem tot de ideale bedrijfswagen voor elke uitdaging. Geproduceerd in Frankrijk, staat de Renault Master symbool voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De nieuwe Renault Master is niet alleen een bedrijfswagen; het is een partner die dagelijkse werkzaamheden naar een hoger niveau tilt.

Blijf op de hoogte van de nieuwe Renault Master!

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.