Maak kennis met de nieuwe Renault Scenic E-Tech

Body

Maak kennis met de nieuwe Renault Scenic E-Tech Electric. Wat is er veranderd aan de Renault Scenic? Alles, behalve de naam! Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen belooft de nieuwe Renault Scenic e-Tech Electric een ultieme rijervaring met een duurzaam hart. Ontdek wat deze opmerkelijke elektrische auto te bieden heeft en maak je klaar voor een nieuwe dimensie in stijlvol en milieubewust autorijden.

Deze nieuwe Renault Scenic E-Tech 100% electric wordt op 4 september 2023 onthuld. 

Nieuwe Renault Scenic E-Tech electric

Iconische Scenic, volledig elektrisch

De nieuwe Renault Scenic e-Tech Electric brengt een frisse wind in het elektrische segment. Het opvallende design weerspiegelt de dynamische energie van elektrisch rijden, terwijl het ruime interieur comfort en veelzijdigheid biedt voor jou en je passagiers. Met geavanceerde technologieën, zoals de EASY LINK-infotainmentsysteem en rijhulpsystemen, wordt elke rit een naadloze en plezierige ervaring. De krachtige elektromotor en geavanceerde batterijtechnologie zorgen voor duurzame prestaties.

Renault Scenic E-Tech

Renault Scenic: Naam met betekenis

De nieuwe Renault Scenic e-Tech Electric combineert de rijke geschiedenis van de Scenic met een moderne en duurzame visie. Het is de heruitvinding van een icoon, met respect voor het verleden en een duidelijke focus op de toekomst. Met geavanceerde technologieën, een energiek design en duurzame prestaties, gaat de Scenic e-Tech Electric verder dan verwachtingen. Ontdek de nieuwe Renault Scenic e-Tech Electric en beleef de sensatie van elektrisch rijden met een model dat zijn tijd vooruit is.

Blijf op de hoogte van de Renault Scenic

Waarmee kunnen wij je helpen?
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.