De volledig nieuwe Renault Rafale

Body
Renault Rafale Coupé

De nieuwe Renault Rafale

Renault  neemt de volgende stap naar succes in het D-segment. Na de recente introductie van de geheel nieuwe, gezinsvriendelijke Espace, presenteert Renault met trots de Renault Rafale. Deze volledig nieuwe SUV-coupé is ontworpen met een gedurfd en eigentijds ontwerp om het rijplezier naar een hoger niveau te tillen.

De Renault Rafale, geboren en getogen voor rijplezier, is het vlaggenschip van Renault en biedt een uitgebreid totaalpakket aan veeleisende klanten. Het model combineert geavanceerde hybride-aandrijflijnen, chassis en elektronische uitrusting om een unieke rijervaring te bieden.

Renault Rafale design achterlicht

De Rafale is uitgerust met geavanceerde technologie

Met de Renault Rafale debuteert het eerste in serie geproduceerde model dat volledig is ontworpen volgens de nieuwe designtaal van Gilles Vidal, Head of Design bij Renault. Het gedurfde en visionaire ontwerp sluit perfect aan bij de huidige tijd, waarin avant-gardistische modellen hun aantrekkingskracht behouden gedurende hun hele levenscyclus.

De Rafale is volledig uitgerust met geavanceerde technologie, zowel binnenin als onder de motorkap. Het model biedt de connectiviteit die bestuurders en passagiers verwachten. De aandrijving wordt verzorgd door een krachtige E-Tech full hybrid-aandrijflijn met een vermogen van 147 kW (200 pk) en indrukwekkende efficiëntie. Daarnaast zal er later ook een high-performance E-Tech 4x4-versie met 220 kW (300 pk) aan de line-up worden toegevoegd.

Renault Rafale

Afgestemd op maximaal rijplezier

Renault heeft het DNA van de Rafale afgestemd op maximaal rijplezier. Hoewel de focus op rijplezier voor de bestuurder ligt, gaat dit niet ten koste van het comfort van de passagiers. De nieuwe Rafale is een bevredigende SUV-coupé: levendig in zijn uiterlijk en opwindend in zijn rijgedrag, waardoor de intense rijervaring gedeeld kan worden met gezinsleden of vrienden.

De Renault Rafale zal in het voorjaar van 2024 beschikbaar zijn als een krachtige E-Tech full hybrid met een vermogen van 147 kW (200 pk).

Houd mij op de hoogte

Waarmee kunnen wij je helpen?
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.