Renault ZOE header

ZOE

Rijklaar vanaf
€32.940,-
Contact opnemen Elektrisch rijden

De Renault ZOE is zonder enige twijfel de elektrische auto die het meest geschikt is voor de dagelijkse praktijk. Renault heeft er alles aan gedaan om de actieradius te optimaliseren, het opladen te vergemakkelijken en zo veel mogelijk veiligheid en comfort te bieden. Dat betekent onder andere geen CO2 -uitstoot, geen motorgeluid en niet hoeven schakelen. En jij hoeft je geen zorgen meer te maken over afstanden, zodat je nog meer kunt genieten van het rijplezier dat de 100% elektrische ZOE biedt. De ZOE is uitgerust met de nieuwe Z.E. 40-batterij waarmee de actieradius is vergroot naar 400 kilometer (NEDC). Jouw mobiele vrijheid is dus vrijwel onbeperkt en je kunt spontaan weekendjes weg. In alle rust en stilte! Het leven wordt echt een stuk eenvoudiger met de Renault ZOE.

BrochurE ZOe  PrijslijsT ZOE

Renault ZOE

De moderne blikvanger

De nieuwe Renault ZOE is met zijn frisse uiterlijk klaar om de weg op te gaan. Met zijn origineel vormgegeven lichtmetalen 16” wielen, spits toelopende koplampen en transparante achterlichten wordt de levendigheid en het unieke karakter van de ZOE mooi weergegeven. De ZOE heeft daarnaast een aangenaam, modern interieur, waardoor je direct zin krijgt om in te stappen en weg te rijden. Met handige accessoires en opties, zoals het R-LINK Multimedia- en navigatiesysteem om jouw route te plannen, e-mails te bekijken, jouw favoriete muziek te kiezen en apps te downloaden. En je bent tegenwoordig altijd verbonden met jouw ZOE door de Z.E. Services-app, waarmee je op afstand de actieradius en oplaadstatus kunt bekijken, het opladen kunt starten of programmeren en de voorverwarming van de auto kunt activeren. Handig!

Renault ZOE

Overal opladen

Je kunt de batterij van de Renault ZOE overal opladen: thuis, op straat, op het werk, bij winkelcentra en supermarkten of langs de snelweg. Verschillende laadpunten dus, in verschillende vormen en maten. Met de laadkabel die Renault standaard bij de ZOE meelevert, kun je opladen bij alle oplaadpunten met wisselstroom. Daarnaast kun je de juiste apparatuur laten installeren om bij jou thuis te kunnen opladen. Renault heeft hiervoor een productaanbod samengesteld met leveranciers die voldoen aan de norm ‘Z.E. Ready’. Hiermee wordt de garantie geboden dat het opladen veilig en op de juiste manier plaatsvindt. Met een Wallbox laad je jouw auto op in 6 tot 8 uur. Is er geen Wallbox of openbaar oplaadpunt in de buurt? Voor incidenteel gebruik kun je de batterij ook opladen via een standaard stopcontact, middels de meegeleverde oplaadkabel.

Nieuwe ZOE

De nieuwe ZOE

De nieuwe Renault ZOE: het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau! De nieuwe ZOE zet een stap voorwaarts op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en technologie. De nieuwe ZOE is eind 2019 leverbaar bij Munsterhuis.