Business Deals

Elke ondernemer is uniek. En dat daar een unieke bedrijfswagen bij hoort, dat weten we bij Munsterhuis als geen ander. Daarom helpen we je graag bij de zoektocht naar jouw ultieme bedrijfswagen. Van de Business modellen tot aan een MASTER, bij Munsterhuis ben je aan het juiste adres! Zo organiseren we graag een proefrit voor je in jouw favoriete model én ben je van harte welkom in onze showrooms.* Uiteraard nemen we de risico’s erg serieus en hanteren we de maatregelen vanuit de overheid. Klik hier voor ons volledige coronabeleid.

Bovendien profiteer je nu van vele scherpe acties! Zo rijd je niet alleen professioneel naar je volgende klus, maar ben je ook nog eens slim aan het investeren.

* Dit geldt alleen voor zakelijke afspraken.

Voordelen van de Business Deals bij Munsterhuis

Uit voorraad leverbaar

Service bill

Veel voordeel

customer-support Created with Sketch.

Dé bedrijfswagen voor elke ondernemer

Business modellen

Ga voor Business

Renault Business modellen zijn er speciaal voor zakelijke rijders die van extra comfort, meer luxe en mooie opties houden. De lagere fiscale waarde zorgt voor een lagere bijtelling, en daar doen wij nog eens een extra uitrusting bij. Zonder dat je bijtelling omhoog gaat. Zo houd je als leaserijder ruimte in je portemonnee voor andere leuke zaken.

Zo profiteer je van vele extra's als:

  • Parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera
  • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem
  • Elektrisch inklapbare buitenspiegels
  • En nog veel meer!

Ontdek de Business modellen zelf! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! We helpen je graag verder!

Work Edition

Wees de MASTER

De MASTER Work Edition is een bijzondere versie waarin Renault de meest bestelde opties heeft samengevoegd in één pakket met een extra scherp prijskaartje! Zo rijd je dus in een compleet uitgevoerde MASTER en is het ook nog eens extra voordelig! De Work Edition weet precies wat jij nodig hebt! Zo is hij onder andere uitgerust met:

  • Apple CarPlay™ en Android Auto™
  • Een 7” MediaNav multimediasysteem inclusief navigatiesysteem
  • Cruise Control
  • Parkeersensoren voor / achter met een achteruitrijcamera

Kortom, de MASTER Work Edition zorgt ervoor dat jij professioneel aankomt bij je volgende klus! Ontdek hem zelf, klik op de knop hieronder of vraag een offerte op maat aan!

Meer weten?

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.