Occasions (private) leasen?

Onze zo goed als nieuw selectie is een specifieke selectie van jonge occasions die zakelijk rijden aantrekkelijker maakt. Deze occasions zijn speciaal voor jou geselecteerd. Financieel gezien kan het erg interessant zijn om een jonge occasion te rijden. De kop is er net af, maar je rijdt toch een zo goed als nieuwe auto. Daarnaast heeft een een auto die jonger is dan 4 jaar nog geen APK nodig, waardoor je met een jonge, gebruikte auto niet direct onderhoudskosten hebt. 

MEGANE Estate

Welke leasevorm past bij jou?

Onze zo goed als nieuw selectie kun je zowel kopen als financial of operational leasen. Operational lease is de meest gekozen vorm van zakelijk leasen. Je lost hierbij het investeringsbedrag in gelijke termijnen af tijdens de leaseperiode. Bij financial lease betaal je het gefinancierde bedrag in maandelijkse termijnen terug. Wanneer het gefinancierde bedrag is terugbetaald ben je volledig eigenaar van de auto. Financial lease is zeer geschikt voor het MKB en ZZP'ers. Bij operational lease zijn de kosten voor het onderhoud, reparatie en verzekering inbegrepen, bij financial lease zijn deze in eigen beheer. 

Welke vorm voor jou het meest interessant is, is afhankelijk van je situatie. Wij kijken samen met jou naar de beste oplossing!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van het kopen of leasen van één van onze modellen.

Benieuwd naar al onze occasion modellen? 

*De berekende Financieringstermijn is gebaseerd op 50 mnd/10.000 km per jaar. Vraag in de showroom naar de exacte voorwaarden

*Operational lease prijs (exclusief btw) is per maand en gebaseerd op 50 mnd/10.000 km per jaar. Vraag naar de voorwaarden. 

De maandelijkse netto bijtelling is vanaf € 171,- voor de 2019 modellen, afhankelijk van de gekozen auto, je inkomen en tarief IB. Wanneer je een offerte aanvraagt kunnen wij je hierover exact informeren.