De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen over onze voorraad bedrijfswagens

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte Renault bedrijfswagen? Dan ben je bij Munsterhuis Renault aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad aan zowel nieuwe als gebruikte Renault bedrijfswagens. Bekijk het aanbod bedrijfswagens op deze pagina of kom langs in één van onze showrooms! Staat jouw ideale bedrijfswagen er niet tussen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag bij de zoektocht naar jouw bedrijfswagen!

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar actief binnen de autobranche. Met meerdere Renault vestigingen beschikt Munsterhuis naast personenauto's ook over een groot voorraad aan bedrijfswagens. Kom langs bij Munsterhuis voor al onze Renault bedrijfswagens. Daarnaast kan je bij ons ook altijd terecht voor het leasen van jouw ideale bedrijfswagen.

Ik ben op zoek naar een zakelijke Renault, kan ik hiervoor bij jullie terecht?

Ook op zakelijk gebied is Munsterhuis Renault er voor jou. Wij bieden vele mogelijkheden voor zakelijk rijden. Zo kan je bij ons terecht voor de volgende zakelijke mogelijkheden: 

Waar zijn de Munsterhuis Renault dealers gevestigd?

Munsterhuis Renault beschikt over meerdere vestigingen  in het oosten van Nederland. Binnen onze showroom helpen wij je graag verder bij de aanschaf van jouw Renault. Onze showrooms zijn te vinden in Hengelo, Rijssen en Enschede,.

Ik heb interesse in een Renault, kan ik een proefrit maken?

Bij aankoop van een auto uit onze voorraad krijg je altijd de mogelijkheid om de auto proef te rijden. Hierdoor weet je precies wat voor auto je aanschaft.

Wat is de levertijd van jullie auto’s?

De levertijden verschillen per model. Bij nieuwe auto’s kan het voorkomen dat je te maken krijgt met een bepaalde levertijd. Occasions zijn over het algemeen direct uit voorraad leverbaar.