Trafic Passenger header

TRAFIC Passenger

Rijklaar vanaf
€50.364,-
Contact opnemen

TRAFIC Passenger

Ga op pad met de Renault TRAFIC Passenger. In de TRAFIC Passenger passen met gemak negen personen en in de ruime kofferbak is genoeg ruimte voor al hun bagage. De zitplaatsen achterin zijn ruim en comfortabel. Dankzij de flexibel te gebruiken achterbank biedt de TRAFIC Passenger een laadvolume op maat, tot wel 3.400 liter in de L2-uitvoering (achterbank neergeklapt). De TRAFIC Passenger is veelzijdig en voldoet aan al je behoeften.

 


BrochurE TRAFIC PASSENGER  PrijslijsT TRAFIC PASSENGER

Trafic Passenger

Interieur

Met de Renault TRAFIC Passenger wordt jouw comfort vergroot door onder andere het moderne design van het interieur, stoelen met een extra schuimlaag, een houder voor smartphones en tablets, een high-tech navigatiesysteem, een achteruitrijcamera en een opbergcapaciteit van 90 liter. Met de ergonomische bestuurdersstoel en de vele multimediavoorzieningen wordt jouw reis iets om van te genieten.

Trafic Passenger

Exterieur

Met het robuuste design, de dynamische lijnen en royale afmetingen wordt de rit nog comfortabeler en nodigt de Renault TRAFIC Passenger jou uit om erop uit te gaan. Met keuze uit 16” en 17” wielen staat jouw TRAFIC Passenger stevig op de weg. De TRAFIC Passenger heeft een krachtige uitstraling met van binnen een en al plezier. Reizen wordt zo echt een feest.