Talisman Estate header

TALISMAN Estate

Rijklaar vanaf
€37.490,-
Contact opnemen

TALISMAN Estate

De Renault TALISMAN Estate is een sportieve auto met gespierde flanken en een stoere voorkant, maar toch met een elegante uitstraling. De TALISMAN Estate rijdt zoals een ruime Estate moet rijden: comfortabel op zowel snelwegen als plattelandsroutes. Hij is klaar om naar jouw zakelijke afspraak te gaan en in het weekend als gezinsauto te dienen. Met MULTI-SENSE® stel je jouw persoonlijke comfortniveau in. Met 4Control sturen de achterwielen ook mee. Dat is fijn, want zo manoeuvreer je nu moeiteloos door de kleinste straatjes. Ook parkeer je eenvoudig op die kleine parkeerplekjes waar je je vroeger niet aan waagde. Op de snelweg is rijden met 4Control een waar genot. Flexibel, perfect én snel.


BrochurE TALISMAN ESTATE  PrijslijsT TALISMAN ESTATE

Talisman Estate

Interieur

Het interieur van de Renault TALISMAN Estate is gericht op jouw comfort. Zo beschikken zowel voor als achter de passagiers over een zee aan ruimte. De respons van de motor, gedrag van de vering, interieurverlichting en de instellingen van de stoelmassage bedien je allemaal met MULTI-SENSE®. De belangrijkste functies van jouw TALISMAN Estate bedien je met het R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem. Samen met het glasheldere geluid van het Bose® Surround-systeem biedt de TALISMAN Estate een unieke rijervaring.

Talisman Estate

Exterieur

Een Renault TALISMAN Estate haal je er gelijk uit op de snelweg. Vooral als het donker wordt, dan lichten de achterlichten mooi op en zie je het prachtig vormgegeven lijnenspel. Maar ook de C-vorm van de dagrijverlichting is karakteristiek voor de TALISMAN Estate. De chique uitstraling van de verlichting gaat mooi en elegant over in het design van de auto. Het slanke profiel wordt verder benadrukt voor de tweekleurige wielen, verkrijgbaar in 18” en 19”. De TALISMAN Estate is strak, zakelijk en speels tegelijk.