Talisman header

TALISMAN

Rijklaar vanaf
€36.290,-
Contact opnemen

TALISMAN

De Renault TALISMAN is een sportieve auto met een stoere voorkant, gespierde flanken en toch een elegante uitstraling. Door het royale en elegante interieur is de TALISMAN een dynamische verschijning. Met 4Control sturen de achterwielen ook mee. Handig, want in de stad manoeuvreer je nu moeiteloos door de kleinste straatjes. Ook over landweggetjes stuurt de TALISMAN in de Sport Mode scherp de bochten in. Sport Mode kan natuurlijk ook op de snelweg, maar juist de Comfort Mode voelt dan wel heel lekker comfortabel aan. Met het exclusieve MULTI-SENSE®-systeem kies je de rijbeleving die past bij jouw stemming. Ook met Adaptive Cruise Control, Active Emergency Braking System, Easy Park Assist en Traffic Sign Recognition wordt rijden een stuk eenvoudiger.


BrochurE TALISMAN  PrijslijsT TALISMAN

Talisman

Interieur

Bij de Renault TALISMAN is elk detail in het interieur is gericht op jouw comfort. Comfort heeft zo een nieuwe dimensie gekregen. Zowel voor als achter beschikken de passagiers over een zee aan ruimte. Met MULTI-SENSE® beïnvloed je de respons van de motor, gedrag van de vering, interieurverlichting en de instellingen van de stoelmassage. Het grote scherm van het R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem gebruik je om de belangrijkste functies van jouw TALISMAN te bedienen. Samen met het glasheldere geluid van het Bose® Surround-systeem biedt de TALISMAN een unieke rijervaring.

Talisman

Exterieur

Het prachtige lijnenspel van de Renault TALISMAN onderscheidt hem direct van de massa op de weg. Zowel achter als voor is de lijnvoering perfect doorgevoerd en de chique verlichting geeft de TALISMAN een mooi, zakelijk karakter mee. Met de 19” lichtmetalen wielen en chroom op de flanken straalt de TALISMAN elegantie uit. Met de LED PURE VISION-koplampen krijgt de TALISMAN een intense blik en een uniek karakter. Met de verschillende kleuruitvoeringen is er altijd wel een TALISMAN die bij je past.