Scénic header

SCÉNIC

Rijklaar vanaf
€29.090,-
Contact opnemen

SCÉNIC

Met zijn 20″ grote wielen, diepe voorruit, unieke carrosserielijn en exclusieve lichtsignaturen voor en achter krijgt de nieuwe Renault SCÉNIC een geheel nieuwe identiteit, waarin design de hoofdrol speelt. Voor het eerst is een Renault-voertuig uitgerust met zowel een Lane Departure Warning System als noodremassistentie met voetgangersdetectie en een waarschuwingssysteem bij vermoeidheidsdetectie. Zo rijd je nog veiliger, zeker met het hele gezin aan boord. Maar ook de Adaptive Cruise Control biedt een veiligere rijervaring. De nieuwe SCÉNIC zit vol met innovaties voor nog meer comfort, rust en connectiviteit tijdens het rijden.


BrochurE SCÉNIC  PrijslijsT SCÉNIC

Scénic

Interieur

Het leven aan boord van de SCÉNIC is erg eenvoudig, met onder andere een verschuifbare middenconsole, een lade voor, tablets achter en de slimme opbergruimtes. Met behulp van de OneTouch-bediening heb je in een handomdraai een vlakke laadvloer. De SCÉNIC is immers opbergkampioen, met verschillende laadruimtes en een bagageruimte van 572 liter. Door het panoramische glazen dak komt er volop licht in het interieur van de SCÉNIC. Met het nieuwe Renault R-LINK 2-multimedia- en navigatiesyteem krijg je de mogelijkheid tot talloze functies, zoals MULTI-SENSE®, welke je de keuze geeft uit vijf rijstijlen en vijf soorten sfeerverlichting. Om verder te genieten van de rit heeft de SCÉNIC een exclusief Bose®-geluid. Zo blijft rijden een fijne ervaring.

Scénic

Exterieur

De Renault SCÉNIC heeft een vernieuwend uiterlijk met standaard 20” ‘tall & narrow’-wielen, welke zorgen voor een lager brandstofverbruik. Door de tweekleurige afwerking springen de nieuwe vormen van de MPV naar voren en de C-vormige dagrijverlichting met ‘LED PURE VISION’-techniek werpt hier een nog beter beeld op. Met de verschillende aanpassingsopties is de SCÉNIC aan te passen naar jouw wens.