Renault Nieuwe Twingo beeld

Renault TWINGO

Rijklaar vanaf
€14.490,-
Private lease p.m. vanaf
€249,-
Offerte aanvragen Private lease
Renault Nieuwe Twingo beeld

Renault TWINGO

De Renault TWINGO, stedelijke elegantie met een stoere look! Maar dat niet alleen. Hij is geavanceerder dan ooit, biedt volop rijplezier en is uitzonderlijk wendbaar. De auto is makkelijk te manoeuvreren: parkeren wordt een fluitje van een cent dankzij de uitzonderlijke kleine draaicirkel en de achteruitrijcamera. De nieuwe TWINGO is de ideale compacte stadsauto voor ritten in de stad.

Renault Nieuwe Twingo beeld

Stedelijke elegantie

De Twingo, wat een schoonheid. Vernieuwd front, chromen accenten en kleuraccenten die je zelf kunt kiezen: hij is echt onweerstaanbaar. Direct herkenbaar aan de C-vormige LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten. De ‘C’ van chique! 

Verrassend en elke dag weer verleidelijk. De Twingo biedt een breed scala aan kleuren en striping en tal van mogelijkheden om hem aan jouw persoonlijkheid aan te passen. Naturel, actief, modebewust of vol glamour, de Twingo is net als jij: elegant in alle omstandigheden.

Nieuwe Renault Twingo interieur

Volop plezier

Zo vrij als een vogel. Door de kortste draaicirkel in zijn klasse en zijn compacte buitenmaten glip je met de Twingo overal tussendoor. Parkeren kun je op de kleinste plekjes dankzij zijn achteruitrijcamera. Vlieg door de bochten, parkeergarages en smalle straatjes in de stad. Behendigheid, de Twingo heeft er zijn specialiteit van gemaakt. Hij neemt je overal mee naartoe!

Met het volledig nieuwe EASY LINKmultimediasysteem bedien je gemakkelijk je favoriete apps die compatibel zijn met Android Auto™* of Apple CarPlay™* via het 7”-touchscreen van je Twingo. Navigeren met Google Maps, Waze of Apple Kaarten… Muziek streamen via Spotify, Deezer of Apple Music… Handsfree telefoneren of berichten versturen... En alles te bedienen door middel van je stem.

De nieuwe Renault Twingo Electric

TWINGO Electric

De volledig elektrische Renault Twingo Electric maakt het rijden in de stad -en ver daarbuiten- nóg leuker. Dankzij de superkleine draaicirkel parkeer je de geruisloze Renault Twingo Electric op vrijwel elke plek. Met de slimme Caméléon lader kun je altijd en overal snel bijladen. Gewoon tijdens de lunch of koffiebreak en daarna... snel weer door! Kies je favoriete kleur en interieur en maak hem helemaal af met een opvallende striping.

Contact