Renault ARKANA: de nieuwe hybride SUV met een sportief karakter

De nieuwe Renault ARKANA maakt bijna zijn introductie. Deze auto met een oogstrelend design is de laatste toevoeging aan het gamma van Renault. Bereid je voor op een SUV-Coupé zoals je je nooit hebt gekend. Schrijf je in en blijf op de hoogte van de Renault ARKANA.

Een uniek design

De nieuwe Renault ARKANA heeft vloeiende lijnen en een robuuste stijl. Het dak loopt schuin omhoog, hij heeft veel bodemspeling, skid plates voor- en achteraan en de wielbogen zijn vergelijkbaar met die van een klassieke SUV.  De nieuwe Renault ARKANA heeft een mooi en opvallend gestroomlijnd silhouet.

Maak kennis met de iconische R.S. Line-versie

In de R.S. Line-versie ervaar je nóg meer emoties. Laat je verleiden door de exclusieve kleur Valencia Orange, de sportieve grille vooraan, de 18” zwarte velgen met rode details en de dubbele uitlaatpijp.

Een high-tech interieur

In de slimme cockpit van de nieuwe Renault ARKANA geniet je van de gebruiksvriendelijke en verbonden ervaring. Je ervaart hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten, dankzij Renault EASY DRIVE.

Geniet van het comfort en de veiligheid die de rijhulpsystemen bieden. Ontdek hoe het aanpasbare MULTI-SENSE-systeem je een beleving op maat biedt.

Blijf verbonden dankzij het EASY LINK-multimediasysteem en de mogelijkheid om adressen te zoeken met Google.

De Renault ARKANA is heerlijk om in te rijden.

De nieuwste hybride technologie

Ontdek de nieuwe rijbeleving in een uniek jasje. De innovatieve E-TECH HYBRID-technologie in de nieuwe ARKANA is gebaseerd op de racesport en biedt de perfecte combinatie tussen dynamiek en uitstekende prestaties.

Dankzij de 2 elektrische motoren en de automatische versnellingsbak met meerdere modi kun je tot 80% van de tijd volledig elektrisch rijden in de stad. Aansluiten op een stopcontact is niet nodig. De intelligente batterij in de nieuwe ARKANA wordt opgeladen door regeneratief remmen of tijdens het rijden. Je kunt dus genieten van een directe respons en efficiënt rijden op welke weg dan ook, terwijl je tot 40%* brandstof bespaart in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Schrijf je in en ontdek de ARKANA