Reinig/bescherm uw brandstofsysteem en voorkom reparatiekosten


schoon brandstofsysteem

Hoe schoon is uw brandstofsysteem?

Uw auto heeft bij elke rit een beetje te lijden van de moderne brandstoffen die tegenwoordig op de markt zijn. Het brandstofsysteem slijt daardoor langzaamaan. Als u hier niets aan doet, komt er een moment waarop de afzettingen en verontreinigingen het brandstofsysteem zo ver hebben versleten dat u niet meer kunt rijden en reparatie nodig is. Deze reparatiekosten kunt u voorkomen door uw brandstofsysteem te reinigen en preventief te beschermen.

Snel weer rijklaar

De injectoropeningen van uw auto zijn slechts een haardikte groot. Door afzettingen van uw brandstof kunnen deze dichtslibben, wat u rijproblemen oplevert. Wij hebben de producten waarmee u dit kunt voorkomen. Gebruik bijvoorbeeld onze directe injectorbescherming, injectorreiniger, koolstofverwijderaar, kleppenreiniger of aanzuigsysteemreiniger en uw auto is snel weer rijklaar. Hij biedt dan direct dezelfde prestaties als toen u hem nieuw kocht!

Combinatie met wintercheck

Laat deze reiniging en bescherming eenmaal per jaar uitvoeren voor optimaal rijcomfort. De kosten hiervoor zijn € 25,-. Tip: doe dit in combinatie met uw Wintercheck of vraag ons voor het beste advies.

Direct een afspraak maken?