Over ons


Renault & Dacia dealer Munsterhuis; al meer dan 50 jaar sterk in de regio

Al meer dan 50 jaar is Munsterhuis een begrip. Sinds 1 januari 1965 zijn we officieel Renaultdealer en hebben we onze eerste showroom geopend in Oldenzaal. Sindsdien hebben we onze dealerschap uitgebreid naar meerdere vestigingen in Twente en bieden we naast verkoop en onderhoud ook schadeherstel (ASN) en verzekeringen aan. U kunt via ons auto’s kopen, leasen of financieren. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Naast het Renault & Dacia dealerschappen zijn we ook dealer van Jaguar, Land Rover, Maserati en Ferrari.

Sales

U kunt onze showrooms bezoeken in Enschede, Rijssen en Hengelo.

In Enschede, Hengelo en Rijssen kunt u terecht voor nieuwe personen en bedrijfsauto’s Renault & Dacia.  Enschede is Renault Pro+ gecertificeerd waar we naast verkoop ook gespecialiseerd onderhoud kunnen verrichten aan bedrijfswagens en kleine vrachtwagens. Tevens bieden we onderhoudscontracten aan bedrijven (S.L.A.) waarin we onze onderlinge afspraken vastleggen zodat uw mobiliteit altijd gegarandeerd is. Hengelo is gecertificeerd als Renault Z.E. expert center en heeft een aparte showroom voor Dacia.

Aftersales

Voor service & onderhoud kunt u terecht in Almelo, Oldenzaal, Rijssen, Hengelo en Enschede. Met een serviceteam van 45 gekwalificeerde monteurs bieden wij het beste maar ook betaalbaar onderhoud voor uw Renault en Dacia. Ook met andere merken kunt u terecht bij Munsterhuis. Onze magazijnen in Enschede, Hengelo en Rijssen verzorgen onze onderdelenverkoop, zowel aan particulier als aan garagebedrijven.