Renault ZOE Série Limitée Rivièra

Ontdek elektrisch rijden bij Munsterhuis

Twingo Electric

Is elektrisch rijden wat voor mij?

Elektrisch rijden is stil, schoon en voordelig. Elektrisch rijden moet je zelf ervaren. Alleen dan merk je het grote verschil met een benzine- of dieselmotor. Je kan eenvoudig thuis jouw auto opladen zodat je onbezorgd op weg kan. De toekomst van elektrisch rijden begint bij Munsterhuis. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat nodig is voor de ultieme elektrische rijervaring.

Of je nou ZZP'er, eigenaar van een bedrijf, leaserijder in loondienst of particulier bent, elektrisch rijden past bij iedereen. Zeker nu elektrisch rijden steeds populairder en beter wordt. Bij Munsterhuis geniet je van een lage bijtelling én een auto die snel kan laden.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden.

Hoever rijd je op een batterij?

Bij Munsterhuis Renault hebben wij verschillende elektrische auto’s, waarvan de hoogste actieradius rond de 400 km ligt. Munsterhuis biedt je de mogelijkheid om de auto aan te schaffen en de batterij te huren. Hiermee is de aanschafprijs van de auto lager en heb je maximale gemoedsrust. Je betaalt alleen voor wat jij nodig hebt: het tarief van de batterijhuur is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Je bent altijd verzekerd van een goed werkende batterij: bij minder dan 75% capaciteit wordt deze gerepareerd of vervangen. Ook biedt Munsterhuis Renault gratis volledige Renault Route service en een mobiliteitsoplossing als de auto niet meer kan rijden. Bij verkoop kan het batterijhuurcontract eenvoudig en zonder kosten worden overgedragen aan een andere partij.

Naast batterijhuur kun je ook kiezen voor batterijkoop. Je betaalt de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij, zonder maandelijkse verplichtingen voor de batterijhuur. Je bent hierbij niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers zoals bij een batterijhuur contract. De garantieduur van de batterij is 8 jaar of 160.000 km.

Hoe lang gaat zo'n batterij mee?

Kort gezegd: lang. Batterijen van 2013 zijn momenteel nog steeds volop in gebruik. Daarnaast hebben wij klanten welke +/- 60.000 km per jaar rijden en de laadcapaciteit van deze batterijen is boven de 90%. Ze kunnen dus heel wat hebben.

Wat als de batterij defect is?

Als de batterij defect is of onder de gegarandeerde laadcapaciteit komt wordt de batterij bij huur vervangen door een gelijkwaardige batterij. Bij koop wordt de batterij in Frankrijk gerepareerd, dit laatste heeft een verwerkingstijd van ongeveer 4 á 5 weken. In beide gevallen is er geen grotere batterij te verkrijgen, ook niet tegen bijbetaling.  Wel is er de mogelijkheid geweest deze te upgraden van de 23kW batterij naar de 41kW, dit kostte destijds € 3.500,- voor het vervangen van de huidige batterij.

Batterijkoop of batterijhuur?

Na een aantal jaar kan de batterij defect raken en minder goed opladen. Maar met batterijhuur ben je altijd verzekerd dat de batterij in ieder geval 75% geladen kan worden. Bij batterijkoop is dit 66%. Daarnaast heeft batterijhuur een lagere aanschafprijs. 

 

Hebben jullie ook elektrische bedrijfswagens?

Jazeker. Renault heeft een elektrische range bedrijfswagens die bestaat uit de KANGOO Z.E. en de MASTER Z.E., daarnaast is het ook mogelijk om de Renault ZOE om te bouwen naar een Cargo!

Krijg ik subsidie op een elektrische auto?

Ja! 

  • Bij aanschaf van een in 2021 nieuwe elektrische auto ontvang je €4.000,- subsidie
  • Bij aanschaf van een in 2020 of 2021 gebruikte elektrische auto ontvang je €2.000,- subsidie
Twingo Electric

Elektrische personenauto's

Sinds 2012 is Renault één van de koplopers als het gaat om elektrische voertuigen. Zo kan je kiezen uit:

Renault Master Work Edition

Elektrische bedrijfswagens

Ook op bedrijfstechnisch gebied heeft Renault een elektrische oplossing! Zo rijd je bijvoorbeeld:

CLIO E-TECH

Unieke combideal voor de sportieve en milieubewuste rijder!

Je vrijheid binnen handbereik! Munsterhuis Autoverhuur en Munsterhuis Lease presenteren de unieke combideal voor de sportieve en milieubewuste rijder! Lease één van de Renault E-TECH modellen + een QonQer E-bike voor een vast bedrag per maand. Geniet van vooruitstrevende techniek die jouw rij- en fiets beleving 100% compleet zal maken.

Thumbnail

Video's

Om je een goed beeld te geven van elektrisch rijden én wat dit jou kan bieden, maken wij verschillende video's waarin Thomas van Munsterhuis op pad gaat met onze elektrische modellen. Bekijk de video's door te klikken op de link:

Vragen over elektrisch rijden?

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.