Schadeherstel

Bij Munsterhuis kun je ook terecht voor schade aan jouw auto, ongeacht het merk. Het is erg vervelend als je met schade aan jouw auto te maken krijgt. Naast de financiële schade brengt het ook vaak veel administratie met zich mee. Munsterhuis neemt je graag zo veel mogelijk werk en zorgen uit handen en kan je goed adviseren en begeleiden bij de afhandeling en reparatie van de schade.

Quick repair

Kleine ruitreparaties kunnen wij repareren in onze Renault werkplaatsen. Voor ruitvervangingen of kleine optische schades maken wij gebruik van onze Quick Repair service waardoor we deze kleinere schades kunnen repareren in de Renault werkplaats. Vergt de schade meer expertise dan zorgen wij dat jouw auto getransporteerd wordt naar Enschede, alwaar de auto volgens de hoogste kwaliteitseisen gerepareerd wordt.

Ons eigen schadeherstelbedrijf (ASN Munsterhuis Enschede) is een Renault Erkend Schadehersteller en mag hiernaast voor vele verzekeraars de schade repareren. Met een team van 15 collega’s besteden zij de juiste zorg aan jouw auto zodat deze weer in uitstekende staat wordt gebracht.