Renault Erkend Schadeherstel

Onderdeel van Munsterhuis is ons Renault Erkend Schadeherstelbedrijf ASN Enschede. Dit betekent dat jouw Renault bij ons in goede handen is. Iedere Renault heeft namelijk een unieke en geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dit zorgt ervoor dat jouw Renault een veilige auto is. Daarom gaat deskundig schadeherstel verder dan alleen uitdeuken. Wij zorgen ervoor dat jouw Renault ook constructief weer even sterk en veilig is als voorheen. Niet alleen hebben onze autotechnici de juiste tools en kennis om jouw Renault volgens de kwaliteitseisen van Renault te repareren, ook volgen zij met regelmaat speciale Renault-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

Originele Renault onderdelen

Wanneer wij jouw Renault repareren maken wij uitsluitend gebruik van originele Renault-onderdelen. Op deze manier behoudt jouw Renault zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Wanneer jouw auto nog onder de garantieregeling valt dan blijft deze ongewijzigd geldig. Ook blijft de inruilwaarde van jouw auto gelijk. Zo hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

Renault Merkgarantiebewijs

Wanneer de schade aan jouw auto is hersteld ontvang je het Renault Merkgarantiebewijs. Dit is een bevestiging dat jouw auto vakkundig is gerepareerd door een Renault Erkend Schadeherstelbedrijf. Dit geeft je recht op 4 jaar garantie op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief de kosten van het herstel zelf. Voor de technische en mechanische delen geldt een garantie van 1 jaar.

Renault Erkend Schadeherstel voordelen

  • Schadeherstel conform de eisen van Renault
  • Gebruik van originele Renault-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Renault fabrieksgarantie blijft gehandhaafd
  • Vervangend vervoer van Renault

*Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie.