Garantie+

Met Garantie+ verleng je de oorspronkelijke garantietermijn van jouw nieuwe Renault. Dit geeft je de zekerheid dat je, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. De officiële Renault-fabrieksgarantie bedraagt twee jaar of drie jaar met in het derde jaar een kilometerbeperking van 150.000 km, afhankelijk van het model.

garantie +

Wat houdt Garantie+ in?

Geen onverwachte kosten na afloop van de fabrieksgarantie, maar tot 5 of soms wel 6 jaar zekerheid.

  • Reparaties worden door ervaren Renault-technici uitgevoerd.
  • Gebruik van originele Renault-onderdelen. Veiligheid en garantie blijven intact.
  • Garantie+ is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop over naar de volgende eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde.
  • Gratis Renault Route Service in vrijwel heel Europa, bij elke Renault-dealer.
  • Garantie+ pas geldig in vrijwel heel Europa: je kunt dus overal, bij elke Renault-dealer, terecht voor jouw garantiewerkzaamheden.

Garantie+ is bij Renault-dealer Munsterhuis extra voordelig af te sluiten door de eerste eigenaar, totdat jouw nieuwe Renault 1 jaar oud is. Is jouw Renault wel ouder dan 1 jaar maar wil je toch Garantie+ afsluiten? Dat kan tot twee maanden voor het einde van de fabrieksgarantie. Dus heeft jouw Renault model twee jaar fabrieksgarantie, dan kun je Garantie+ afsluiten totdat jouw auto 22 maanden oud is. Wanneer je drie jaar fabrieksgarantie op jouw Renault hebt, dan is Garantie+ af te sluiten totdat jouw auto 34 maanden oud is. Daarna is het niet meer mogelijk om de garantie te verlengen.