Economy service

Zekerheid van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

Economy Parts

Is uw auto ouder dan 5 jaar en wilt u uw auto onderhouden voor een lagere prijs? Munsterhuis denkt graag met u mee. Met de Munsterhuis Economy Service is het onderhoud voordeliger dan u denkt. Wij maken dan gebruik van een alternatieve auto onderdelenlijn welke we inkopen bij goede vooraanstaande leveranciers welke voordeliger zijn dan de originele Renault onderdelen. Op deze manier kunnen we service verlenen voor een tarief van een universele garage.

U profiteert dan van een extra lage prijs voor onderhoud en u kunt weer veilig de weg op. Zo heb je de zekerheid van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs. 

munsterhuis onderhoudscalculator

De voordelen op een rij:

  • Onderscheidend: De alternatieve onderdelenlijn voor auto’s ouder dan 5 jaar, met een kwaliteit die is afgestemd op de leeftijd van uw auto en het gebruik daarvan.
  • Kwaliteit: Onderdelen van streng geselecteerde fabrikanten.
  • Voordelig: Aanzienlijk goedkoper (gemiddeld 25%) dan de originele Renault onderdelen + voordelige all-in prijzen.
  • Zekerheid: 1 jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. (2 jaar op accu's)
  • Transparant: Vooraf ontvangt u een ‘All-in’ offerte met vaste prijzen.

Origineel Renault-onderdeel vs. Economy parts

Originele Renault-onderdelen zijn speciaal afgestemd op jouw type auto en voldoet hiermee ook aan de hoge kwaliteits- en duurzaamheidseisen die Renault stelt. De originele Renault-onderdelen zijn altijd scherp geprijsd.

Economy Parts zijn alternatieve onderdelen waarvan de kwaliteit afgestemd is op de leeftijd en het gebruik van jouw auto. Economy Parts zijn zo'n 25% goedkoper dan originele Renault-onderdelen.