Onderhoud A+B: voor personenauto’s na bouwjaar 2012


A+B Onderhoud – Speciaal voor Renault personenauto’s na 2012 (m.u.v. de Twingo 3): Met A+B onderhoud nodigen wij u uit om bij Munsterhuis uw auto regelmatig te laten controleren om de veiligheid te garanderen. Het voordeel van deze actie is dat er een bescheiden prijskaartje aanhangt.

Of u nu veel kilometers maakt of weinig, het A+B onderhoud is zo opgebouwd dat het altijd past bij uw rijgedrag. Welk onderhoud past het beste bij uw Renault?

Onderhoudsbeurt A

Onderhoudsbeurt A is uw jaarlijkse onderhoudsbeurt. Bij deze beurt worden essentiële controles uitgevoerd en vuil van lastige plekken verwijderd zodat u uw auto veilig en hygiënisch kan gebruiken. Munsterhuis voert de volgende handelingen in onderhoudsbeurt A uit: het vervangen van de interieurfilter, het controleren van o.a. de remmen, aandrijfassen, stuurinrichting, het uitlezen van uw ECU en het bijvullen van vloeistoffen.

Onderhoudsbeurt B

Bij Onderhoudsbeurt B richten de monteurs van Munsterhuis zich o.a. op de motor van uw Renault. Deze beurt is afhankelijk van hoeveel kilometers u met uw Renault rijdt. Munsterhuis voert de volgende handelingen uit: het vervangen van de olie en -filter, het controleren van o.a. de verlichting, koppeling, stuurbekrachtiging, het uitlezen van uw ECU en het bijvullen van vloeistoffen.

Onderhoudsbeurt A+B

Onderhoudsbeurt A+B? Dit is interessant wanneer u meer dan 20.000 KM per jaar rijdt. Bij deze beurt worden alle werkzaamheden van A en B uitgevoerd gecombineerd voor een voordeliger tarief. Ook is bij de A+B beurt de APK-keuring helemaal gratis.*

Direct een afspraak maken?

*exclusief roetmeting diesel.