Renault Master - Nu ook als Work Edition

Body

Renault introduceert de Work Edition, een nieuwe uitvoering van de Renault Master. Om deze bedrijfswagen af te stemmen op jouw behoeften, is er een ruime keuze uit zowel lengte- en hoogtematen, motorvarianten én maximumgewichten.

De Renault Master Work Edition combineert een extra rijke uitrusting en €1.300,- klantvoordeel. Bovendien wordt de Work Edition geleverd als Gesloten Bestel en is standaard voorzien van een 7” MediaNav multimediasysteem inclusief navigatiesysteem capabel voor Apple CarPlay en Android Auto. Verder zijn in het interieur chroomkleurige accenten te vinden en is er een handig uitschuifbaar werkblad inclusief cupholder. Om het rijden nog veiliger te maken, is de Renault Master Work Edition voorzien van onder andere cruise control, snelheidsbegrenzer, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, dodehoekspiegel én parkeersensoren voor / achter met een achteruitrijcamera.

Renault Master Work Edition
Renault Master Work Edition

De Renault Master Work Edition is zo te configureren dat deze altijd perfect afstemt op jouw behoeften. Zo is de Master verkrijgbaar in twee hoogte- en drie verschillende lengtematen, is het maximumgewicht in beladen toestand toegenomen tot 3,5 ton en is de netto-laad inhoud van 8 tot 13 m3. Er is keuze uit drie verschillende dieselmotoren: de dCi 135, de dCi 150 en de dCi 180. Bovendien is de Work Edition ook als QuickShift-transmissie verkrijgbaar bij een dCi 150 of dCi 180 uitvoering.

Renault Master Work Edition

De Renault Master Work Edition combineert dus een extra rijke uitrusting met een klantvoordeel van €1.300,-. Alle opties op deze bedrijfswagen vertegenwoordigen een meerwaarde van €2.600,- ten opzichte van de Master Comfort uitvoering, terwijl de meerprijs slechts €1.300,- bedraagt. 

De Renault Master Work Edition is per direct te bestellen bij Munsterhuis. De vanaf prijzen beginnen bij €28.040,- (excl. BTW, BPM en rijklaarmaakkosten).