Prijzen bekend Renault Austral

Body

Renault heeft de prijzen bekendgemaakt van de geheel nieuwe Renault Austral. Je rijdt de Renault Austral al vanaf € 36.480,- of € 579,- per maand met Private Lease. De nieuwe Austral is leverbaar met een keuze uit verschillende krachtige hybride aandrijflijnen, waaronder de 147 kW (200 pk) sterke E‑Tech full hybrid met de beste verhouding tussen verbruik en prestatie op de markt. 

 

Renault Austral

Renault Austral uitvoeringen

De Renault Austral is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: Equilibre, Techno en Iconic. Hierbij zijn de Techno en de Iconic ook leverbaar met de sportieve esprit Alpine-uitrusting. Deze uitrusting is een primeur binnen de Renault modellen. Zo ontleent deze esprit Alpine zijn stijl aan de pure autosport-DNA van Alpine. De aantrekkingskracht wordt vergroot door het onderscheidende ontwerp met 20-inch licht metalen 'Daytona'-wielen, Alcantara stoelbekleding met blauw stikwerk en een speciaal bekleed stuurwiel met blauwe, witte en rode stiksels. Daarnaast bezit deze speciale uitvoering over hoogglanszwarte raamomlijsting, 3D-iserende achterlichten en een satijngrijze voorspoilerlip. 

Renault Austral

Private Lease de Renault Austral

De Private Lease prijzen van de Renault Austral beginnen bij €579,- per maand voor de Equilibre uitvoering met 96kW (130pk) Mild Hybrid Advanced motor. De consumentenprijs van deze Renault Austral Equilibre bedraagt € 36.480,-. De Renault Austral Techno kan je private leasen voor een bedrag vanaf €599,- per maand en de Techno Alpine edition vanaf €639,- per maand. De duurste Private Lease variant is de Renault Austral Iconic, de vanafprijs voor deze E-Tech Full Hybrid bedraagt €679,- per maand.

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.