Ontmoet Série Limitée Rivièra – de nieuwe topversie van de Renault ZOE

Body

Renault introduceert de Série Limitée Rivièra, de nieuwe topuitvoering van de bestverkochte elektrische auto van Europa; namelijk de Renault ZOE. De Série Limitée Rivièra kent naast een rijke standaarduitrusting ook een exclusieve carrosseriekleur en nieuwe lederen interieurbekleding.

Standaard nog luxer

De Renault ZOE Série Limitée Rivièra volgt de succesvolle Edition One serie op. Net als deze uitvoering is de Série Limitée Rivièra standaard voorzien van een rijke uitrusting. Zo is deze auto voorzien van vele opties, zoals lederen interieurbekleding, stoelverwarming, een verwarmbaar stuurwiel en een Bose®-audiosysteem.

Bovendien wordt er dankzij het standaard Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie meer veiligheid geboden in de Renault ZOE Série Limitée Rivièra. Nieuw op dit model zijn de 16” Seidon wielen.

Série Limitée Rivièra

Série Limitée Rivièra staat voor de ambiance van de Franse Rivièra in het interieur van deze nieuwe ZOE. De verwarmde, lederen stoelen zijn voorzien van blauwwitte biezen, waarbij er inspiratie is gehaald uit zeiltouwen. Tevens is de sierstrip op het dashboard voorzien van een houtlook om dit te benadrukken.

Het interieur is standaard uitgevoerd in de kleur Bleu Navy, dit in combinatie met blauw TEP-lederen bekleding aan de voorzijde van het dashboard. Optioneel is de bekleding van zowel de stoelen als het dashboard in de kleur Gris Sable.

De nieuwe Renault ZOE Série Limitée Rivièra is verkrijgbaar in drie verschillende carrosseriekleuren: Blanc Glacier, Blanc Quartz en de nieuwe, exclusieve, kleur Blue Nocturne. Hierbij zijn de uitvoeringen in Blanc Glacier en Blanc Quartz voorzien van een donkerblauwe striping. De uitvoering in Blue Nocturne gaat gecombineerd met een witte striping.

De Renault ZOE Série Limitée Rivièra is leverbaar vanaf €30.090,- in combinatie met batterijhuur. De prijs bedraagt €38.290,- voor wie liever de batterij koopt.