Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Ga fris en koel de weg op

De zomer van 2018 was de warmste zomer in drie eeuwen. De airco in jouw auto heeft overuren gemaakt en het is dan nog maar de vraag of de airco van na deze hittegolven nog naar behoren werkt. We verwachten aankomende zomer weer heerlijk weer en niets is dan vervelender dan rijden in warm weer met een slecht functionerende airco. Munsterhuis Renault komt daarom met de gratis airco check, waarbij de airco van jouw auto wordt nagekeken. Wij zorgen er voor dat jouw airco weer naar behoren functioneert. Deze check is gratis en het advies is uiteraard geheel vrijblijvend!  Naast het zorgen voor een aangename  temperatuur in de auto, zorgt een goed functionerende airco ook voor minder energieverbruik.

Wil jij weten of de airco van jouw auto nog goed functioneert? Maak dan snel een afspraak, want op=op!

Maak nu een afspraak

Is je airco dan toch toe aan onderhoud? Dan profiteer je nu van deze actieprijzen!

Airco Check

Nú GRATIS
Werking en temperatuur controleren

Airco Reiniging

Maar €39,-
Werking en temperatuur controleren
Visueel controleren van conditie leidingen
Reinigen (desinfecteren)
Optioneel: vervangen van pollenfilter

Airco Onderhoudsbeurt

Nu met 20% korting*
Vervangen koudemiddel
Bijvullen compressorolie
Lektest uitvoeren van het systeem
Optioneel: vervangen van pollenfilter

Zelf fris en koel de weg op: dagje wellness CADEAU**

Kies jij voor onze airco onderhoudsbeurt? Dan krijg je een dagje wellness van ons cadeau! Wij zorgen er voor dat jij en je Renault helemaal fris en koel de weg op gaan.

Verzilver jouw gratis dagje wellness

 

 

 

*Gratis dagje wellness voor één persoon is excl. boekingskosten, deze kunnen variëren per dag. De ‘Unieke code’ kun je t/m 20 december 2019 verzilveren via www.renault.nl/wellness. De bevestigingsmail met je ‘E-ticket code’ die je vervolgens ontvangt is geldig voor boekingen met aan aankomst t/m 20 december 2019 bij de aangesloten resorts o.b.v. beschikbaarheid. Volg de instructies in de bevestigingsmail om je uiteindelijke reservering te doen. Wijzigingen en fouten voorbehouden. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.renault.nl

 

Terug naar overzicht