Nieuwe Renault exterieur

Nieuwe ARKANA

Rijklaar vanaf
€32.390,-
Offerte aanvragen

Nieuwe Renault ARKANA

De nieuwe ARKANA is de nieuwste toevoeging aan de Renault range en het is gelijk een primeur, dit is namelijk de eerste coupé-SUV van Renault. De auto heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse. Het design van de R.S. Line-versie is nog een stapje opvallender. Laat je verleiden door de exclusieve ‘Orange Valencia’ kleur, de sportieve grille vooraan, specifieke wielen met robijnrode details, de dubbele uitlaatpijp en nog veel meer.

Nieuwe Renault Arkana

Een uniek design

De nieuwe Renault ARKANA heeft vloeiende lijnen en een robuuste stijl. Het dak loopt schuin omhoog, hij heeft veel bodemspeling, skid plates voor- en achteraan en de wielbogen zijn vergelijkbaar met die van een klassieke SUV.  De nieuwe Renault ARKANA heeft een mooi en opvallend gestroomlijnd silhouet.

Maak kennis met de iconische R.S. Line-versie

In de R.S. Line-versie ervaar je nóg meer emoties. Laat je verleiden door de exclusieve kleur Valencia Orange, de sportieve grille vooraan, de 18” zwarte velgen met rode details en de dubbele uitlaatpijp.

NIeuwe Renault Arkana intrieur

Een high-tech interieur

In de slimme cockpit van de nieuwe Renault ARKANA geniet je van de gebruiksvriendelijke en verbonden ervaring. Je ervaart hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten, dankzij Renault EASY DRIVE.

Geniet van het comfort en de veiligheid die de rijhulpsystemen bieden. Ontdek hoe het aanpasbare MULTI-SENSE-systeem je een beleving op maat biedt.

Blijf verbonden dankzij het EASY LINK-multimediasysteem en de mogelijkheid om adressen te zoeken met Google.

De Renault ARKANA is heerlijk om in te rijden.

Nieuwe Renault Arkana

De nieuwste hybride technologie

Ontdek de nieuwe rijbeleving in een uniek jasje. De innovatieve E-TECH HYBRID-technologie in de nieuwe ARKANA is gebaseerd op de racesport en biedt de perfecte combinatie tussen dynamiek en uitstekende prestaties.

Dankzij de 2 elektrische motoren en de automatische versnellingsbak met meerdere modi kun je tot 80% van de tijd volledig elektrisch rijden in de stad. Aansluiten op een stopcontact is niet nodig. De intelligente batterij in de nieuwe ARKANA wordt opgeladen door regeneratief remmen of tijdens het rijden. Je kunt dus genieten van een directe respons en efficiënt rijden op welke weg dan ook, terwijl je tot 40%* brandstof bespaart in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Schrijf je in en ontdek de ARKANA

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.