Renault TWIZY

Renault TWIZY

Rijklaar vanaf
€12.490
Renault Twizy

De ultieme stadsauto

De Renault Twizy is een innovatieve tweezitter waarmee je 100% elektrisch door de stad kunt rijden. Deze elektrische auto staat voor energie, openheid, plezier en lef. Volledig comfort en maximale bewegingsvrijheid, gecombineerd met een innovatief design. De Renault Twizy is gemaakt voor het stadsleven, met opties op switchblade deuren die verticaal openen en een panoramisch dak. En de Renault Twizy neemt zo weinig ruimte in, dat je altijd een parkeerplekje kunt vinden. Heb je nog geen rijbewijs?

Kies dan voor de Renault Twizy45, die mag je namelijk al besturen met een bromfietsrijbewijs (vanaf 16 jaar).

Renault Twizy

Eenvoudig opladen

Een elektrische auto moet natuurlijk opgeladen. Met de Renault Twizy een fluitje van een cent. Geen gedoe met laadpunten of rare stekkers: open het klepje aan de voorzijde en sluit het snoer aan op elk regulier 230-volt stopcontact. Zo kun je overal opladen, vanuit jouw garage, een parkeergarage in de stad, bij een winkel of in je eigen voortuin. En door de automatische versnellingsbak rijdt de Renault Twizy ook nog eens extra zuinig. Via de econometer op het dashboard kun je precies zien hoe ver je nog kunt rijden. Zo weet je altijd wanneer je weer een stopcontact moet opzoeken.

Renault Twizy cargo

Renault TWIZY Cargo

Met de Twizy Cargo zorgt Renault voor een revolutie in het bedrijfsleven. Door zijn grote bagageruimte van 180 liter biedt hij voldoende inhoud en is hij uitermate handig voor het bezorgen van goederen. De unieke Renault Twizy Cargo houdt het midden tussen een scooter en een bedrijfsauto en biedt keuze uit twee versies: de Renault Twizy of Twizy45. Je kunt overal je reclameboodschap aanbrengen en daarmee de aandacht trekken van potentiële klanten.

Maximale bagageruimte voor maximale ruimte.

 

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.