Renault Kangoo E-TECH

Kangoo Electric

Rijklaar vanaf
€29.690
Financial lease p.m. vanaf
€292
Renault Kangoo

Renault Kangoo Electric

De 100% elektrische bestelwagen biedt een laadvolume tot 3,9 m3 (4,9 m3 in de toekomstige verlengde versie), een laadvermogen van 600 kg (800 kg in verlengde versie) en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric biedt een actieradius tot wel 300 km (WLTP) dankzij de nieuw ontwikkelde lithium-ion batterij met een bruikbare capaciteit van 45 kWh. Dankzij het riante rijbereik is tussentijds laden op een werkdag overbodig. De batterij is laag in de bodem van het voertuig geplaatst voor een zo laag mogelijk zwaartepunt.

Renault Kangoo E-TECH

170 kilometer in 30 minuten

De batterij van de Renault Kangoo E-Tech electric kan op drie manieren worden opgeladen. Een 11 kW 3-fasen Caméléon-lader is standaard en geschikt voor (huishoudelijke) laadpunten met wisselstroom (AC). Bij een 11 kW AC-laadpunt duurt het circa 3 uur en 50 minuten om de batterij van 15 tot 100% op te laden. Een 22 kW Caméléon-lader is optioneel leverbaar, waarmee de batterij bij een 22 kW AC-laadpunt twee keer zo snel kan worden opgeladen. 

Ook optioneel is de mogelijkheid om te snelladen met gelijkstroom (DC) met een maximumvermogen van 80 kW. In dat geval kan in slechts 30 minuten tot wel 170 kilometer (WLTP*) aan rijbereik worden bijgeladen. In combinatie met de optionele laders is de batterij tevens voorzien van vloeistofkoeling

Renault Kangoo Electric

Wagenpark en lease

Investeren in een wagenpark is niet niks. Daarom moet dit verstandig beheerd worden. Met een ruim aantal mogelijkheden en uitvoeringen biedt de Renault KANGOO Z.E. alles voor een efficiënt wagenpark. Ons zakelijk team kan je helpen om jouw wagenpark van A tot Z te regelen, dus ook een elektrisch wagenpark. Ook voor zakelijk leasen en financieren kun je terecht bij ons zakelijk team.

Image
Renault Kangoo Advance

Kangoo electric - Advance

Elektrisch
Nu vanaf:
€29.690
Image
Renault Kangoo Advance Sesame

Kangoo electric - Advance Open Sesame

Elektrisch
Nu vanaf:
€30.690
Image
Renault Kangoo Extra

Kangoo electric - Extra

Elektrisch
Nu vanaf:
€31.090
Image
Renault Kangoo Extra Open Sesame

Kangoo electric - Extra Open Sesame

Elektrisch
Nu vanaf:
€32.090

Reserveer een proefrit in de Kangoo E-Tech electric

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Veelgestelde vragen over de Kangoo electric

Wat is de prijs van de Renault Kangoo electric?

De Renault Kangoo electric is verkrijgbaar vanaf €29.690

Via private lease is de Kangoo electric beschikbaar vanaf €292,- per maand.

Welke Renault Kangoo electric is het beste voor mij?

De Renault Kangoo electric is bij Munsterhuis verkrijgbaar in verschillende versies. Hierbij biedt Munsterhuis de volgende uitvoeringen:

Kan ik de Renault Kangoo electric private leasen?

De Renault Kangoo electric is bij Munsterhuis ook verkrijgbaar als private lease. Private lease de Renault Kangoo electric al vanaf € 292,- per maand.

Beschikt de Renault Kangoo electric over Apple Carplay / Android Auto?

De Renault Kangoo electric beschikt standaard over het Easy-LINK multimediasysteem. Profiteer via het EASY LINK-scherm van de handige services in de auto en gebruik via de MY Renault-app ook de mobiele services. Met één scherm profiteer je van eindeloos veel mogelijkheden.

Is de Renault Kangoo electric beschikbaar?

De Renault Kangoo electric is bij Munsterhuis direct leverbaar.  Plan een proefrit in en ervaar de nieuwe Kangoo electric zelf.