MEGANE Estate

Megane Estate

Rijklaar vanaf
€37.335
Renault Megane Estate E-TECH

Renault MÉGANE Estate E-TECH

De Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid blinkt uit in veelzijdigheid, mede door zijn oplaadbare hybridetechnologie. Geniet dagelijks in complete stilte van zijn snelle respons, royale opbergruimte en flexibele interieur. Je rijdt met een gevoel van vrijheid!

De rijdt de nieuwe Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid al vanaf €36.470,-!

Renault Megane Estate

Ongelimiteerd rijplezier

De Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid heeft geen last van een beperkte actieradius en haalt een brandstofverbruik en CO2-emissie die tot 70% lager liggen dan in een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor.

De Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid maakt je het leven makkelijk, want hij laadt op tijdens het rijden via regeneratief remmen en vertragen. Pluspunt: je kunt hem ook opladen aan een laadpaal thuis, op het werk of onderweg. De oplaadkabel kun je kwijt in een speciale opbergruimte in de bagageruimte, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Met de app MY Renault kun je de oplaadbeurt van je auto ook op afstand regelen en profiteer je van heel wat verbonden diensten.

Renault Megane Estate

Dé hybride station

Met de nieuwe MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid profiteer je van het beste van twee werelden: brandstof voor een goede actieradius en elektriciteit voor rijcomfort en zuinig verbruik. De technologie van de nieuwe MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid komt rechtstreeks uit de Formule 1 en combineert twee elektromotoren met een benzinemotor van 1,6 liter. Dit nieuwe concept koppelt de veelzijdigheid van de hybride aan het rijplezier van de elektrische auto, dankzij een nieuwe, baanbrekende automatische versnellingsbak met meerdere modi.

In elektrische modus heeft de nieuwe MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid een actieradius van 65 km, wat ideaal is voor de dagelijkse ritten in de stad. Achter het stuur beleef je alles helemaal anders: een stille maar krachtige start, energierecuperatie wanneer je vertraagt of remt, een ongekend soepel rijgedrag. Met de MULTI-SENSE technologie ontdek je een nieuwe manier om je te verplaatsen. Je kiest uit verschillende rijmodi: de 100% elektrische modus Pure, en de modi My Sense en Sport die elektriciteit en brandstof combineren, met in het geval van Sport een extra dynamische en sensationele rijervaring.

Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Met de Renault MEGANE E-TECH Plug-In Hybrid geniet je op een nieuwe manier van je ritten, flexibeler en zonder je zorgen te maken over de actieradius. Zowel in de stad als op de snelweg heeft hij alles wat je nodig hebt. 

De naafdoppen met blauwe rand en de specifieke E-TECH-badges onderstrepen het verfijnde, moderne design. Het personaliseerbare digitale 10,2’’ dashboard biedt een unieke visuele ervaring.

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.