CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160

CAPTUR E-TECH

Rijklaar vanaf
€28.325
Private lease p.m. vanaf
€564
Renault CAPTUR bi-fuel

Renault CAPTUR E-TECH

De veelzijdige Renault CAPTUR is naast de verbrandingsmotoren ook beschikbaar in de versies E-TECH Hybrid en E-TECH Plug-In Hybrid. Wat zijn de voordelen van deze twee E-TECH-aandrijvingen? We leggen je het graag uit!

Private Lease al vanaf € 564,- per maand!

Renault E-TECH

Renault CAPTUR E-TECH Hybrid

Alle voordelen van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride

De Renault CAPTUR E-TECH Hybrid start 100% elektrisch. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden, je hoeft je auto dus niet met een stekker op te laden.

Korte of lange ritten? Hij is voor allebei zeer geschikt
De Renault CAPTUR E-TECH Hybrid is voorzien van 2 elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW).  De CAPTUR E-TECH Hybrid is stil, comfortabel en levert hoge prestaties. Zo geniet je van elke rit. De automatische versnellingsbak met meerdere rijmodi zorgt daar natuurlijk ook voor.

Renault CAPTUR E-TECH

Renault CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid

Elektrisch rijden, waar je ook wilt

De nieuwe Renault Captur E-Tech plug-in hybrid biedt je de responsiviteit van een elektrische auto in een hybride auto. De nieuwe Captur E-Tech plug-in hybrid gebruikt daarvoor de dubbele aandrijving om dagelijks in volledig elektrische modus te rijden met een ruime actieradius tot wel 50 km* (in gecombineerde WLTP-cyclus). Ga je een weekendje weg? Schakel eenvoudig over op de hybride modus en vergroot je actieradius.

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Elektrische expertise

Met meer dan 10+ jaar ervaring in elektrische auto's kan je volledig vertrouwen op jouw CAPTUR E-TECH. Dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, profiteer je van het schoon rijden en een laag brandstofverbruik. 

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160

EASY LINK-systeem

EASY LINK is hét multimediasysteem en is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het touchscreen beschikt over een hoge resolutie waardoor je in één oogopslag bijvoorbeeld alle laadpunten in de omgeving kan vinden. De CAPTUR E-TECH beschikt tevens over een 10" TFT Display waar je onder andere informatie vindt over de acculaadstatus, veranderingen in de energiestroom, de actieradius en de energieterugwinning.

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160

Ongekend rijplezier in de CAPTUR

De CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid activeer je met een simpele druk op de knop altijd 100% elektrisch en accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. Mede door de dubbele aandrijving is het mogelijk om bijna 65 km elektrisch om vervolgens over te stappen naar de hybride modus.

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.