Megane RS header

MÉGANE R.S.

Rijklaar vanaf
€50.590,-
Contact opnemen Offerte aanvragen

MÉGANE R.S.

De Renault MÉGANE R.S. is ontworpen om beter te presteren en is een echte sportauto. De MÉGANE R.S. heeft onder andere bredere spatschermen met luchtinlaat vooraan, een uitlaat in het midden, een aangepaste voorbumper met een F1-splitter en een functionele diffuser achter. Met een bredere voorkant, krachtig silhouet en een aerodynamische achterkant is de MÉGANE R.S. klaar om prestaties te leveren.


BrochurE MÉGANE R.S.  PrijslijsT MÉGANE R.S.

Megane RS

Interieur

Bij de Renault MÉGANE R.S. is alles tot in de puntjes uitgewerkt. Zo ook het sportieve zwarte dashboard met rode details, stoelen met perfecte ondersteuning, een speciaal stuur met ingebouwde flippers en de aluminium pedalen. De MÉGANE R.S. heeft een compleet eigen persoonlijkheid en toch past deze zich aan jouw karakter aan.

Megane RS

Exterieur

Het design van de Renault MÉGANE R.S. maakt indruk. Met onder andere 18-inch of 19-inch wielen, dorpellijsten met ‘flat-door’-effect en R.S. Vision-verlichting is de MÉGANE R.S. een auto om nooit meer te vergeten. Maar ook de 60 mm verbrede wielkasten, de F1-achtige voorbumper, de LED Pure Vision koplampen en de grote achterdiffuser maken de MÉGANE R.S. onvergetelijk. Om de look af te maken heeft de MÉGANE R.S. een prominente achterspoiler en de exclusieve kleur Orange Tonique, waarmee je een unieke indruk achterlaat.