Megane Estate header beeld

MÉGANE Estate

Rijklaar vanaf
€23.890,-
Private lease p.m. vanaf
€399,-
Contact opnemen Private lease

MÉGANE Estate

De nieuwe Renault MÉGANE Estate is een zakelijke gezinsauto voor fijnproevers en trekt de aandacht op een subtiele manier. Kenmerkend zijn de lichtsignatuur, verleidelijke lijnen en dynamische rondingen. De nieuwe Renault MÉGANE is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een uitzonderlijk flexibele indeling en een enorme laadlengte. Zowel zakelijk als privé is het een goed antwoord op onze drukke, moderne levens. De Renault MÉGANE Estate biedt je een ultramoderne en intuïtieve technologische wereld die is afgestemd op jouw rijplezier.


BrochurE MÉGANE ESTATE  PrijslijsT MÉGANE ESTATE

Megane Estate

Private lease

Wil je de Renault MÉGANE Estate liever leasen? Dat kan! Wij bieden private lease aan tegen aantrekkelijke prijzen. Private leasecontracten lopen tussen de 24 en 60 maanden. Wil je weten of private lease iets voor jou is? Lees er meer over of neem contact met ons op.

Megane Estate

Interieur

Rijden in de Renault MÉGANE Estate is puur genieten. De diepe voorstoelen met een vulling van hogedichtheidsschuim ondersteunen het lichaam ook goed aan de zijkant. Het zitcomfort wordt verder vergroot door de instelbare zithoogte en lendensteun. Geniet van het gestroomlijnde dashboard en het subtiel geïntegreerde 8,7″ touchscreen van het multimediasysteem R-LINK 2. Met het head-up kleurendisplay ben je continu op de hoogte van cruciale informatie op de weg. Daarnaast stel je je eigen rijgedrag in met MULTI-SENSE®. Laad en vervoer wat je wilt, zonder beperkingen. Met een kofferbakinhoud van maar liefst 449 dm3 is de Renault MÉGANE Estate ideaal voor reizen. Door de one-touch folding achterbank kan dit volume zelfs nog verder worden vergroot.   

Megane Estate

Exterieur

De MÉGANE Estate is een typische Renault. De schouderlijn en de indrukwekkende vormen maken deze auto tot een echte eye-catcher. De MÉGANE Estate heeft een zakelijke uitstraling en met de 16” lichtmetalen wielen sta je stabiel op elk wegoppervlak. De MÉGANE Estate is aan te passen naar jouw smaak, met keuzes uit verschillende kleuren en accessoires. Dan wordt de MÉGANE Estate echt van jou.