Nieuwe MÉGANE Estate

MÉGANE Estate

Rijklaar vanaf
€32.535

Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijzen. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.

Megane Estate

Renault MÉGANE Estate

Elegant en modulair. De nieuwe Renault MÉGANE Estate blijft trouw aan zijn imago van stationwagen, dankzij zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details. Dé Estate-versie in al zijn pracht. De nieuwe Renault MÉGANE Estate is ruim en volledig naar eigen wens in te delen. Het model heeft een aanpasbare bagageruimte, beschikt over de langste laadruimte in dit segment en heeft talrijke opbergruimtes. Een combinatie van comfort, stijl en gebruiksgemak!

Megane Estate

R.S. Line

Met de nieuwe Renault MÉGANE Estate R.S. Line rijd je snel, soepel en sportief. Ben jij klaar voor een nieuwe rij-ervaring? De R.S. Line is onder andere uitgerust met:

  • iconische F1-splitter van de R.S. Line-reeks
  • achterbumper met verchroomde uitlaat
  • opvallende 17” en 18” wielen
  • lederen stuurwiel met de dubbele R.S.-diamant
  • aluminium sportpedalen
  • Alcantara®-bekleding met ingebouwde hoofdsteunen

De nieuwe Renault Megane Estate R.S. Line is zowel elegant als sportief en voor iedereen aantrekkelijk. Stap in de sportieve cockpit en haal de coureur in jou naar boven. Klaar om te vertrekken?

Nieuwe MÉGANE Estate interieur

Bagageruimte

Neem je veel spullen mee onderweg? Met de neerklapbare Easy Break-achterbank kun je alles wat je nodig hebt meenemen op reis, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in de nieuwe Renault MÉGANE Estate. Met zijn ruime bagageruimte (maximaal 563 liter), recordlaadlengte (2,7 meter) en slimme opbergruimtes voorziet de nieuwe Renault Megane Estate in al je behoeften.

De Renault MÉGANE Estate optimaliseert met zijn aanpasbare bagageruimte, langste laadruimte in dit segment en talrijke opbergruimtes, comfort, stijl en gebruiksgemak.

Renault Megane Estate E-TECH

Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Alle voordelen van elektrisch rijden, ongekend rijplezier en alle gemakken van hybride rijden. Dit alles dankzij het oplaadbare, hybride E-TECH-aandrijfsysteem. Geniet in complete stilte van de snelle respons, het flexibele interieur en de royale opbergruimte. Je rijdt met een gevoel van vrijheid!

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.