Megane header

MÉGANE

Rijklaar vanaf
€22.890,-
Private lease p.m. vanaf
€379,-
Contact opnemen Private lease

MÉGANE

De Renault MÉGANE heeft haar dynamische design te danken aan onder andere de brede basis, strakke welvingen een imposante grille en kenmerkende LED-verlichting. Dit maakt de MÉGANE tot een indrukwekkende verschijning op de weg. Deze unieke look daagt je uit om een nieuwe rijsensatie te ervaren. De MÉGANE zorgt ervoor dat je zorgeloos de weg op kan, met onder andere Blind Spot Warning, Adaptive Cruise Control en Easy Park Assist.


BrochurE MÉGANE  PrijslijsT MÉGANE

Megane

Private lease

Wil je de Renault MÉGANE liever leasen? Dat kan! Wij bieden private lease aan tegen aantrekkelijke prijzen. Private leasecontracten lopen tussen de 24 en 60 maanden. Wil je weten of private lease iets voor jou is? Lees er meer over of neem contact met ons op.

Megane

Interieur

Elke rit in de Renault MÉGANE is een moment om van te genieten. De diepe voorstoelen met een vulling van hogedichtheidsschuim ondersteunen het lichaam ook goed aan de zijkant. Het zitcomfort wordt nog verder vergroot door onder andere de mogelijkheid om de zithoogte en de lendensteun in te stellen. Geniet van het gestroomlijnde dashboard en het subtiel geïntegreerde 8,7″ touchscreen van het multimediasysteem R-LINK 2. Het head-up kleurendisplay houdt je continu op de hoogte van cruciale informatie op de weg. Daarnaast stel je je eigen rijgedrag in met MULTI-SENSE®. De Renault MÉGANE geeft je altijd en overal optimaal rijplezier.

Megane

Exterieur

De MÉGANE is een echte Renault. De schouderlijn en de indrukwekkende vormen maken deze auto tot een echte eye-catcher. De MÉGANE heeft een sportieve uitstraling en heeft 16” lichtmetalen wielen die je stabiel houden op elk wegoppervlak. Pas de MÉGANE aan naar jouw smaak met keuzes uit verschillende kleuren en accessoires. Zo wordt de MÉGANE echt van jou.