Renault Master headerbeeld

MASTER

Rijklaar vanaf
€22.190,-
Offerte aanvragen

MASTER

Er is veel mogelijk met de Renault MASTER. Met optimaal zicht, ergonomische bedieningen, een verstelbare rijpositie en talrijke goed toegankelijke bergruimtes heeft de cabine een zeer professionele uitstraling. In de ruime, lichte en comfortabele cabine voel jij je prettig. De verbeterde airconditioning en geluidsisolatie maken het rijden aangenaam en ontspannend. Met de Wide View dodehoekspiegel en parkeersensoren is rijden in de MASTER eenvoudig. Bij stilstand tover je de cabine eenvoudig om in een kantoor. Met de draaibare tafel om jouw laptop of mappen op neer te leggen, een notitieblokhouder voor je papierwerk en diverse bergruimtes hebt je al jouw gereedschappen altijd bij de hand.


BrochurE MASTER  PrijslijsT MASTER

Renault Master

Voor iedereen een oplossing

De Renault MASTER is in zeer veel uitvoeringen verkrijgbaar: als gesloten bestel, als dubbele cabine, als chassis (dubbele) cabine, als chassis (dubbele) cabine met kiepbak, als (dubbele cabine) pick-up, als platform cabine en zelfs als Distribox. Het Renault MASTER gamma is leverbaar met voor- en achterwielaandrijving. Daarnaast zijn er achterwielaangedreven modellen met enkel- en dubbellucht. De MASTER is beschikbaar in vier verschillende lengtes en laadvolumes, van minimaal 8 m³  tot aan 22 m³ (Distribox). Zo is er voor elke klus een oplossing.

De nieuwe Renault Master is bovendien verkrijgbaar als Gesloten Bestel L4 RWD enkellucht. Dit is een achterwielaangedreven variant met een laadvolume van 14,9 of 17 kubieke meter. Het is mogelijk om Europallets tussen de wielkasten te plaatsen, waardoor 5 Europallets in een keer vervoerd kunnen worden. Dit is het juiste compromis tussen comfort en laadvermogen, vooral interessant voor bijvoorbeeld koeriersbedrijven.

Renault Master

Wagenpark en lease

Investeren in een wagenpark is niet niks. Daarom moet dit verstandig beheerd worden. Met een ruim aantal mogelijkheden en uitvoeringen biedt de MASTER alles voor een efficiënt wagenpark. Ons zakelijk team kan je helpen om jouw wagenpark van A tot Z te regelen. Ook voor zakelijk leasen en financieren kun je terecht bij ons zakelijk team.