(Leerling) Automonteur Renault & Dacia (M/V) / Oldenzaal

Wij zoeken ter versterking van ons team van onze Renault vestiging te Oldenzaal een fulltime:

(Leerling) Automonteur Renault & Dacia (M/V)

Functie
Je taken bestaan voornamelijk uit het repareren en onderhouden van auto’s van  voornamelijk de merken Renault & Dacia.

Je bent in staat om op een effectieve wijze storingen en mankementen te traceren en van hier uit goede diagnoses te stellen. Tevens ben je commercieel ingesteld en kunt een goed en eerlijk advies uitbrengen v.w.b. het benodigde onderhoud van de auto.

Wij vragen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met het diploma 1e automonteur of 2e automonteur (of je bent hiervoor in opleiding). Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau. Je bent leergierig en wilt je middels scholing en trainingen verder ontwikkelen in je vakgebied.

Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt een groot kwaliteitsbewustzijn. Je kunt zowel zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je bent representatief en woonachtig in Twente en vanzelfsprekend in het bezit van een geldig rijbewijs (B). De vacature betreft een fulltime functie met een wekelijkse arbeidsduur van 38 uur. Ook op de zaterdagen dient met regelmaat gewerkt te worden.

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Munsterhuis biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bij geschiktheid is doorgroei binnen onze organisatie altijd mogelijk!

Interesse?
Ben of ken je iemand die een mooie uitdaging aan wil gaan binnen het team van Renault & Dacia dealer Munsterhuis in Oldenzaal? Reageer dan snel door je CV en motivatie op te sturen via de onderstaande button.